fbpx

Promo SUPER EARLY BIRD serendah RM17 sahaja

Hari
Jam
Minit
Saat
“Anda Bisnes Owner? Pening kepala fikir dah banyak buat posting iklan, tapi semuanya tak menjadi?

Terbongkar Rahsia nak dapatkan banyak resume masuk dengan hanya satu posting iklan jawatan kosong yang mampu menarik calon berkualiti ke dalam syarikat. Semuanya terjawab dalam Program PakarHR!

MEMPERKENALKAN PROGRAM HIRE RIGHT TALENT

"Bagaimana Nak Tarik Banyak Resume Berkualiti dalam Waktu Singkat?”
Program ini dibawa khas untuk anda UPGRADE SKILL HIRING, nak buat iklan jawatan kosong yang mampu tarik banyak resume, dapatkan calon berkualiti dan seterusnya bantu anda dapatkan TEAM A+!
Amaran: Program ini bukan sekadar program teori yang anda belajar sahaja tanpa buat apa-apa. Sebaliknya, program ini padat dengan ilmu yang teknikal, proven strategies dan real case studies yang anda akan nampak jalan tarik banyak resume. Tiada satu sesi pun yang akan buat masa anda sia-sia.

MAKLUMAT PENTING HIRE RIGHT TALENT
------------------------
TARIKH: 26 MEI 2022 | KHAMIS
PLATFORM: ADVANCED ZOOM MEETING
MASA: 10:00 PAGI - 12:00 TENGAHARI

Adakah Anda Masih ‘Stuck’ dengan Masalah-Masalah ni..

1) Struggle cari staf? Tapi bila dah dapat, staf lesap pula?

Bisnes tengah nak grow ni, susah betul nak cari staf. Sampai kadang-kadang terpaksa ambil budak lepasan SPM je kerja. Bila dah dapat, jadi mimpi ngeri pula staf tu menghilang tiba-tiba. 

2) Trauma nak ambil staf sebab pernah kena khianat dengan staf sendiri?

Anda pernah ambil staf, tapi pernah kena tikam belakang, pernah kena pijak dengan staf sendiri. Sampaikan nak ambil staf balik pun takut-takut

3) Staf kurang sampaikan anda sendiri terpaksa kerja lebih 24 jam?

Dah nak dekat Raya ni, banyak kerja nak kena settle. Tapi, tak cukup tangan nak handle semua sampaikan anda sendiri kena bekerja lebih waktu

4) Dah banyak posting iklan jawatan kosong, tapi takde satu pun yang sangkut?

Dah posting dekat semua platform, tapi hasilnya krik-krik je. Satu pun takde yang apply. Sampaikan anda terpaksa posting dekat FB personal. 

5) Nak ambil staf, tapi tak tahu nak cari dekat mana?

Penat betul fikir nak ambil staf ni dekat mana. Nak cari staf yang anda nak semuanya tak berkualiti. Salah tempat ke cari staf ni?

Andalah yang kami cari! Disini ada JAWAPAN yang anda cari selama ni..

JIKA YA ANDA ALAMI SEMUA MASALAH TU, TAKKAN NAK BIARKAN JE SAKIT KEPALA? ANDA BERISIKO UNTUK HADAP SEBARANG KEMUNGKINAN SEPERTI:

Bisnes stuck sebab takde staf yang bantu growkan bisnes

Staf berhenti beramai-ramai sebab terlalu overload dengan kerja

Iklan jawatan kosong macam iklan Ah Long, calon pun takut nak apply

Bakar duit semata-mata nak dapatkan talent yang tak berkualiti

Masa untuk bisnes & family terabai disebabkan asyik salah step cari staf

..dan banyak lagi masalah nak tarik banyak resume ni, lagi-lagi baru nak masuk fasa pemulihan. Kami yakin ramai Bisnes Owner yang tercari-cari staf berkualiti untuk growkan team sedia ada.

Siapa SPEAKER Yang Akan Bantu anda dalam Program Hire Right Talent ini nanti?

TUAN HISHAM WAHAB

Team Optimization Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasihat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL)

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Paper" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

PUAN SALWA AZLAN

Business Leadership Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau pernah berkhidmat sebagai "Head of Department" bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Presenter" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

AS SEEN ON

PEMENANG ANUGERAH KEUSAHAWANAN JOHOR 2020

KLIEN EKSKLUSIF YANG MEMPERCAYAI PAKARHR

INI ANTARA KLIEN YANG KAMI BERJAYA BANTU DALAM HIRING!

INDUSTRI: service

“Dulu, dalam seminggu tu 10 orang apply kerja, tapi semua tak layak. Lepas join PakarHR, Application terus MENINGKAT dengan MENDADAK. Baru 10 hari post, dah boleh dapat dalam 346 application untuk 1 position sahaja! "

Sebelum ni Tuan Rehan tak pernah tahu banyak platform untuk iklankan jawatan kosong. Tapi lepas dengar dari perkongsian Tuan Hisham, beliau terus buat dan akhirnya berjaya dapat lebih 346 application dalam masa 10 hari.

Tuan Rehan Ahmad

xvance home sdn bhd

INDUSTRI: PRODUK / Pakaian

“Baru je apply ilmu dari PakarHR untuk iklan job vacancy tak sampai sebulan dah dapat hampir 2 RIBU permohonan!"

Lepas join program, beliau tak perap ilmu tu lama-lama dan terus apply. Tak sangka belum masuk sebulan open vacancy dah dapat 2 Ribu permohonan.

Iklan untuk internship pun tak sampai sehari dah dapat 50 permohonan yang mohon.

Cikpuan Aina

Hasnuri sdn bhd

INDUSTRI: PRODUK / F&B

“Rasa teragak-agak nak ambil pekerja, sampai 50% kerja kena buat sendiri!”

Ada isu teragak-agak cari pekerja sebab tak tahu macam mana. Beliau tak tahu pekerja macam mana yang nak kena ambil.

Lepas dah belajar ilmu hiring, baru confident nak ambil pekerja. 

Tuan Faridzuan Naim

Sepakat Farms & Plantation Trading Sdn Bhd

INDUSTRI: PRODUK / PAKAIAN

“Dulu kemain banyak letak skop kerja dalam poster iklan, resume yang masuk pun krik-krik.”

Sebelum ni pernah buat iklan dekat Indeed dan letak nama jawatan designer baju. Tapi, yang mohon seorang dua je.

Bila dah apply teknik yang betul, dah letakkan skop kerja yang betul, ada pertambahan dari segi resume masuk. 

CikPuan Intan

Hazel TD Sdn Bhd

INDUSTRI: PRODUK / makanan

“Sebelum ni posting iklan jawatan kosong, dapat tarik lebih kurang 10-15 resume je..”

Lepas dah belajar ilmu hiring ni, terus terbuka mata macam mana nak hire people, hire talent. 

Bukan tu je, beliau dah tahu cara nak design poster iklan yang mampu attract lebih ramai calon untuk apply. 

Tuan Faiz

Hazkim Trading Sdn Bhd

LEBIH 25000++ OWNER BISNES TELAH HADIR KE PROGRAM KAMI SEJAK 2017

BAGAIMANA SESI SEMINAR ONLINE INI BERLANGSUNG?

Program ini diadakan secara ‘On Air’ melalui platform Zoom Meeting. Link akan diberikan sebelum program bermula. Peserta akan melalui sesi yang melibatkan komunikasi secara dua hala antara speaker dan peserta.

Banyak program secara online yang kami dah buat sejak bermula PKP 1.0. Alhamdulillah kami terima feedback yang sangat baik dari peserta serata Malaysia. Peserta akan lalui sesi program yang sama seperti sesi offline in shaa Allah.

Peserta juga akan diminta untuk ‘ON’ video sepanjang sesi berlangsung untuk engagement yang lebih baik. (jika ada masalah video, maklumkan pada team)

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA..

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik link di bawah untuk daftar sekarang!

MONEY BACK GUARANTEE

Jika anda sudah hadiri ke program ini, dapat belajari & terus lakukan tindakan dari ilmu yang kami kongsikan tetapi tidak ada perubahan yang memberansangkan dalam tempoh 30 hari, kami akan memulangkan semula wang anda. 

Syaratnya anda hanya beri kami melihat semula apa tindakan yang telah anda lakukan selepas sahaja tamat program ini

MONEY BACK GUARANTEE

Jika anda sudah hadiri ke program ini, dapat belajari & terus lakukan tindakan dari ilmu yang kami kongsikan tetapi tidak ada perubahan yang memberansangkan dalam tempoh 30 hari, kami akan memulangkan semula wang anda. 

Syaratnya anda hanya beri kami melihat semula apa tindakan yang telah anda lakukan selepas sahaja tamat program ini

HIRE RIGHT TALENT

  26 Mei 2022 | Khamis

 10.00 pagi – 12.00 tengahari

  Aplikasi ZOOM 

Perlukan bantuan?
Hubungi Team Kami

Cik Nisha
Manager of Customer Care

07-255 0222