fbpx

Promo SUPER EARLY BIRD serendah RM17 sahaja

Hari
Jam
Minit
Saat
Khas untuk owner bisnes yang dah lama stuck, sales tak boleh grow dan team yang bermasalah..
Ketahui strategi bina leader baru dalam syarikat, tingkatkan prestasi team sehingga 250% dan uruskan team yang bermasalah tanpa risau disaman. Semuanya akan dibongkarkan dalam program Business Owner Masterclass bersama tuan Hisham Wahab dan puan Salwa Azlan dari PakarHR.

Terbongkar Rahsia Tingkatkan Prestasi Team dan Gandakan Sales sehingga 3-5x Ganda Sewaktu Krisis Dengan Ilmu Pengurusan Team Yang Betul dari PakarHR!

AMARAN ! Tawaran promo Super Early Bird tinggal 100 73 tiket sahaja!

“Bayangkan ada 12 staff tapi sales boleh cecah RM 400 ribu hanya dalam masa 3 bulan Bersama PakarHR”

Play Video

INDUSTRI: PRODUK

Tuan Nizam & Puan Siti dah berniaga lebih 5 tahun dan pernah mempunyai 44 orang staf dahulu. Mereka merupakan pemilik kepada Jamumall.com yang terkenal dengan perniagaan pelbagai produk.

Apa yang Tuan Nizam & Puan Siti lakukan selepas belajar Bersama PAKARHR mereka Berjaya TINGKATKAN PERFORMANCE STAF sehingga 265%  dengan mempunyai hanya 12 orang staf & mereka Berjaya turunkan KOS OVERHEAD STAF sehingga 300%

Tuan Nizam & Puan Siti

Jamumall sdn bhd

Anda sebagai bisnes Owner mesti pernah BUAT macam ni kan ?

Tak tahu takpa, google kan ada. Search je nak contoh surat apa yang nak, SEMUA ada!

Ambil je la siapa-siapa yang mohon, asalkan ada staf nak buat kerja

Buat apa nak hire staf HR? Google dekat hujung jari je. Lainlah kalau marketing, duit masuk je

Ambil je budak praktikal ramai-ramai, kos pun rendah. Buat apa nak ambil staf? Kerja pun sama je

Staf berhenti 24 jam. Takpa bagi jelah gaji dia. Apa boleh buat?

Ikutkan dalam perjanjian, dua-dua dah setuju tak carum KWSP, tapi kenapa majikan je kena saman

Bos je beriya-iya set target, tapi staf terpinga-pinga berapa target nak kena capai

Rupa-rupanya itu semua MENGARUT !

Kalau main hentam ambil surat dari google je tanpa ikut akta yang betul, Bos boleh kena saman RM 10K untuk satu kesalahan

Bos sedang bakar berjuta-juta duit syarikat jika salah bawa masuk staf

Ramai anggap HR ni tak bawa untung kepada syarikat tapi ramai juga yang tak tahu dengan HR, bisnes boleh grow 10x ganda

Bila Bos tak nak invest dalam pengurusan Team, Bisnes memang tak akan naik!

Bos sebenarnya sedang mengajar staf lain berhenti 24 jam juga

Kalau Bos dan staf ada agreement sebagai tanda setuju untuk tak carum KWSP pun, Bos tetap akan kena saman

Bos je yang tahu apa target nak capai, target tu jadi angan-angan je lah. Pekerja pun kekal di awang-awangan

Kami sediakan MODUL EKSKLUSIF supaya anda mudah faham & terus bertindak sekarang !!

MODUL 1

Rahsia Bagaimana Tingkatkan PRESTASI Team Sehingga 250% Untuk Lonjakkan Sales

Nak suruh staf perform, tapi Bos sendiri pun tak faham skop kerja. Memang betul Bisnes Owner ni ada 1001 cara macam mana nak lonjakkan sales. Tapi, pada masa yang sama, pekerja kena tahu apa skop kerja yang mereka kena buat. Barulah performance TIP TOP, sales MELETOP! 

Sebab itu, Bos kena ingat setiap tindakan pekerja akan beri kesan kepada kos syarikat. Jadi, skop kerja kena jelas supaya staf tak berada di awang-awangan. Tak adalah Bos buang masa nak naikkan prestasi, duit syarikat pun takdalah melayang macam tu je.

Bos wajib “Clorox” semua ego untuk upgrade ilmu macam mana nak tingkatkan prestasi team dengan mendadak.  Modul ini akan bantu untuk lonjakkan sales dengan adanya team yang 100% perform.

MODUL 2

Rahsia Nak Create Leader Terbaik Dalam Team Untuk Gantikan Bisnes Owner

Bisnes meletup-letup, tapi team huru-hara. Nama je Bisnes Owner, tapi semua kerja, dari A to Z buat sendiri sebab tak ada leader lagi dalam company. 

Buat apa hire team ramai-ramai, kalau sekadar nak nampak gah je. Team semua ke laut sebab tak ada leader. Kalau ada pun, leader tumpang lepak sekali. K.O habislah pengurusan team macam ni!

Jangan terkejut kalau pekerja ramai, tapi Bisnes Owner yang kena bersengkang mata nak run bisnes sendiri. Habis tu, pekerja yang ada buat apa je kalau tak train untuk jadi leader? 

Modul kedua ini jika diamalkan confirm senang hati sebab dah berjaya create leader terbaik yang boleh jadi pengganti Bos! Segalanya akan terjawab dalam MODUL ISTIMEWA yang direka khas untuk Bisnes Owner yang nak cari leader A+++

MODUL 3

Rahsia Handle Staf Bermasalah Dengan Betul Untuk Elak Rugi Dari Disaman

Bila bisnes makin grow, staf pun mungkin akan bertambah-tambah. Dalam ramai-ramai staf, mesti ada yang bermasalah. Staf bermasalah ni macam virus yang boleh merebak pada staf yang lain. Sebab itu, Bos kena tahu macam mana nak detect & handle virus ni daripada makin merebak.

Jangan sampai staf pula yang jadi Bos. Kalau dah betul staf tu bermasalah, Bos jangan teragak-agak untuk bertindak. Nahas Bos nanti!

Tapi, pada masa yang sama, Bos sendiri kena faham akta. Jangan bertindak sesuka hati, silap hari bulan surat saman je nanti sampai.

Upgrade ilmu macam mana nak handle isu disiplin dengan betul. Takdalah duit keluar tu sia-sia sebab kena bayar saman. Tak rugi belajar teknik handle disiplin staf supaya Bos tak merana kemudian hari.

6 BONUS ISTIMEWA KHAS UNTUK PESERTA VIP

#BONUS 1: EBOOK WORK FROM HOME BERNILAI RM197

Dalam Ebook ini, kami akan kongsikan rahsia bagaimana nak monitor staf WFH, lagi-lagi waktu PKP dengan 6 strategi ini yang tak ramai yang tahu:
✅ Tips Untuk Work From Home
✅ Tools Urus Team Work From Home
✅ Guidelines Untuk Staf Work From Home
✅ Strategi Monitor Kerja Staf Work From Home
✅ 6 Cara Kekalkan Produktiviti Staf Work From Home

#BONUS 2: EBOOK PERFORMANCE TEAM A+ BERNILAI RM197

Dalam Ebook ini, anda akan dibongkarkan dengan satu strategi rahsia macam mana nak tingkatkan prestasi staf dan kekalkan momentum supaya mudah nak capai target

#BONUS 3: ANALISIS PENGURUSAN TEAM BERNILAI RM397

Analisis ini akan membantu anda untuk check semula tahap pengurusan anda sebagai leader dalam syarikat dalam menguruskan team di bawah anda. Adakah anda pada fasa selamat ataupun fasa bahaya.

#BONUS 4: WORKBOOK BOM BERNILAI RM212

Dalam Workbook ini, anda berpeluang untuk mencatat segala nota dan buat aktiviti bersama-sama di dalam kelas. Terdapat beberapa formula penting yang anda boleh catit sepanjang kelas berlangsung. Barulah anda dapat kekal produktif dan fokus apa yang disampaikan.

#BONUS 5: 7 VIDEO URUS TEAM BERNILAI RM 397

Beruntung siapa yang grab pakej VIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

#BONUS 6: RAKAMAN PENUH PROGRAM BERNILAI RM997

Beruntung siapa yang grab pakej VIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

Semua bonus diatas akan diberikan kepada semua yang mendaftar ke BOM!

Siapa SPEAKER Yang Akan Bantu anda dalam Program Business Owner Masterclass ini nanti?

TUAN HISHAM WAHAB

Team Optimization Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasihat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL)

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Paper" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

PUAN SALWA AZLAN

Business Leadership Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau pernah berkhidmat sebagai "Head of Department" bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Presenter" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

AS SEEN ON

KLIEN EKSKLUSIF YANG MEMPERCAYAI PAKARHR

OUR SUCCESS STORY

Mari kita dengar kisah inspirasi dan kejayaan antara klien-klien besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam pengurusan team.

"Staf grow dari 22 orang kepada 44 orang dan sale meningkat 100% selepas betulkan sistem pengurusan staf dalam syarikat"

Play Video

INDUSTRI: PRODUK / hardware

“Alhamdulillah, first time jumpa dengan PakarHR hanya sentuh tentang struktur organisasi sahaja tapi impak dia sangat berbeza dan banyak perubahan dalam company saya”

Tuan Husaini pemilik Hassan Hardware Sdn Bhd mengambil alih perniagaan keluarga yang dimana bisnes sudah mencecah lebih 38 tahun. Isu berlaku bila pengurusan jadi tak formal,tak tersusun & tak tahu macam mana nak manage.

Alhamdulillah beliau berjaya grow dari mempunyai 22 orang kepada 44 orang staf dan sales meningkata 100% selepas betulkan system pengurusan staf.

Tuan Husaini Hassan

CEO hassan hardware sdn bhd

"Syarikat dapat grow dari 25 orang kepada 93 orang dan sale meningkat 100% hasil peningkatan produktiviti"

Play Video

INDUSTRI: Servis/marketing

"Kalau anda tak uruskan pekerja dengan baik, sebenarnya anda sedang bunuh bisnes anda"

Tuan Najib Asaddok, CEO kepada Momentum Internet Sdn Bhd juga telah ubah cara Pengurusan HR yang lebih bersistematik dengan bantuan PakarHR.

Alhamdulillah bisnes beliau dapat grow dari 2 orang staf kepada 25 orang & juga dapat meningkatkan sale 100% hasil dari peningkatan produktiviti.

Tuan Najib Asaddok

CEO momentum internet sdn bhd

“Dulu, asyik fikir sale dan SOP je, tak tahu polisi syarikat penting. Bila dah ada polisi, baru tahu cara nak handle team!”

Play Video

INDUSTRI: produk/gadjet

“Selama ni pentingkan sales & marketing sahaja..Tak sangka bila betulkan pengurusan HR, sales naik berlipat kali ganda!”

Kalau dulu bisnes beliau stuck bila ada masalah dalaman & tak tahu macam mana nak handle staf. Bila dah masuk kelas PakarHR, banyak yang beliau belajar dan kini beliau mampu menguruskan team dengan lebih mudah bila dah ada system yang teratur dalam syarikat.

Tuan Faizal

CEO Factory mobile sdn bhd

LEBIH 8000++ OWNER BISNES TELAH HADIR KE PROGRAM KAMI SEJAK 2017

BAGAIMANA SESI SEMINAR ONLINE INI BERLANGSUNG?

Program ini diadakan secara ‘On Air’ melalui platform Zoom Meeting. Link akan diberikan sebelum program bermula. Peserta akan melalui sesi yang melibatkan komunikasi secara dua hala antara speaker dan peserta.

Banyak program secara online yang kami dah buat sejak bermula PKP 1.0. Alhamdulillah kami terima feedback yang sangat baik dari peserta serata Malaysia. Peserta akan lalui sesi program yang sama seperti sesi offline in shaa Allah.

Peserta juga akan diminta untuk ‘ON’ video sepanjang sesi berlangsung untuk engagement yang lebih baik. (jika ada masalah video, maklumkan pada team)

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA..

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik link di bawah untuk daftar sekarang!

Cuba anda buat perbandingan sendiri, sebenarnya PAKEJ VIP sangat-sangat berbaloi untuk anda

Jadi, Anda Nak Daftar GENERAL Atau VIP?

(Psst... Saya cadangkan Pakej VIP terus sebab semua item dapat)

MONEY BACK GUARANTEE

Jika anda sudah hadiri ke program ini, dapat belajari & terus lakukan tindakan dari ilmu yang kami kongsikan tetapi tidak ada perubahan yang memberansangkan dalam tempoh 30 hari, kami akan memulangkan semula wang anda. 

Syaratnya anda hanya beri kami melihat semula apa tindakan yang telah anda lakukan selepas sahaja tamat program ini

BUSINESS OWNER MASTERCLASS

  5 September 2021

 9.30 pagi – 4.30 petang

  Aplikasi ZOOM 

Perlukan bantuan?
Whatsapp Kami Sekarang :

Hotline Customer Service :

07-255 0222