fbpx

Promo SUPER EARLY BIRD serendah RM47 sahaja

Hari
Jam
Minit
Saat
Khas untuk owner bisnes yang dah lama stuck, sales tak boleh grow dan team yang bermasalah..

TERBONGKAR! Rahsia Tingkatkan Prestasi Team & Gandakan Sales 3-5x Ganda Dengan Ilmu Pengurusan Team Yang Terbukti Berkesan!

Ketahui strategi bina leader baru dalam syarikat, tingkatkan prestasi team sehingga 250% dan uruskan team yang bermasalah tanpa risau disaman.

Semuanya akan dibongkarkan dalam program Business Owner Masterclass bersama tuan Hisham Wahab dan puan Salwa Azlan dari PakarHR.

Tawaran promo Special Promo tinggal 30 30 tiket sahaja

“Bayangkan..staff berkurangan sehingga 70%, tapi sales meningkat 3x ganda!”

Play Video

INDUSTRI: PRODUK

Tuan Nizam & Puan Siti dah berniaga lebih 5 tahun dan pernah mempunyai 44 orang staf dahulu. Mereka merupakan pemilik kepada Jamumall.com yang terkenal dengan perniagaan pelbagai produk.

Apa yang Tuan Nizam & Puan Siti lakukan selepas belajar Bersama PAKARHR mereka Berjaya TINGKATKAN PERFORMANCE STAF sehingga 265%  dengan mempunyai hanya 12 orang staf & mereka Berjaya turunkan KOS OVERHEAD STAF sehingga 300%

Tuan Nizam & Puan Siti

Jamumall sdn bhd

Anda sebagai bisnes Owner mesti pernah BUAT macam ni kan ?

Tak tahu pasal HR pun takpa, google kan ada. Search je nak contoh surat apa yang nak, SEMUA ada!

Ambil je la siapa-siapa yang mohon, asalkan ada staf nak buat kerja

Buat apa nak hire staf HR? Google dekat hujung jari je. Lainlah kalau marketing, duit masuk je

Ambil je budak praktikal ramai-ramai, kos pun rendah. Buat apa nak ambil staf? Kerja pun sama je

Staf berhenti 24 jam. Takpa bagi jelah gaji dia. Apa boleh buat?

Ikutkan dalam perjanjian, dua-dua dah setuju tak carum KWSP, tapi kenapa majikan je kena saman

Bos je beriya-iya set target, tapi staf terpinga-pinga berapa target nak kena capai

Rupa-rupanya itu semua MENGARUT !

Kalau main hentam ambil surat dari google je tanpa ikut akta yang betul, Bos boleh kena saman RM 10K untuk satu kesalahan

Bos sedang bakar berjuta-juta duit syarikat jika salah bawa masuk staf

Ramai anggap HR ni tak bawa untung kepada syarikat tapi ramai juga yang tak tahu dengan HR, bisnes boleh grow 10x ganda

Bila Bos tak nak invest dalam pengurusan Team, Bisnes memang tak akan naik!

Bos sebenarnya sedang mengajar staf lain berhenti 24 jam juga

Kalau Bos dan staf ada agreement sebagai tanda setuju untuk tak carum KWSP pun, Bos tetap akan kena saman

Bos je yang tahu apa target nak capai, target tu jadi angan-angan je lah. Pekerja pun kekal di awang-awangan

5 Modul Eksklusif Yang Akan Dibongkarkan Dalam Program Business Owner Masterclass

MODUL 1

Piramid Concept: Team Performance Booster Technique

✅  3 dosa besar dalam menguruskan staf yang buatkan bisnes anda ‘stuck’ dan memeningkan kepala
✅  Formula D.A.C: 3 Peranan HR Anda Tak Boleh Skip dalam Growkan Bisnes
✅  U.S.A Blueprint: 3 langkah penting sebelum Bisnes Owner boleh capai kebebasan masa dan run bisnes secara ‘autopilot’

MODUL 2

Secret Phase for Business Growth

✅  3 Fasa Perkembangan Syarikat: Strategi Terbaik untuk capai impian ‘autopilot’kan bisnes
✅  ViSTO Pyramid: Strategi susun pasukan terbaik untuk bisnes anda mengikut tahap tugas dan tanggungjawab mereka
✅  Case Study: Nyaris kena bayar saman 24 bulan gaji, hanya kerana sekeping dokumen ini

MODUL 3

Formula Mudah Handle Staf

✅  3 risiko ‘maut’ anda terpaksa hadap bila abaikan satu perkara ini
✅  3 ilmu HR Bisnes Owner WAJIB apply supaya tak pening kepala lagi nak urus staf anda. Staf pun seronok dan bersemangat tinggi!
✅  Case Study: Sales berjuta tak menjamin anda selamat daripada disaman jika anda tersilap buat satu perkara ini

MODUL 4

Right Track to Grow Your Team

✅  Analisis tahap pengurusan staf dalam bisnes: 4 jenis warna yang melambangkan tahap anda menguruskan staf (result on the spot)
✅  2 cara nak ubah tahap performance staf dari tahap bahaya kepada selamat

MODUL 5

'Magic Trick' Elak Rugi Disebabkan Staf

✅  Formula DISAMAN: Rahsia handle staf bermasalah dengan betul untuk elak rugi dari disaman
✅  Case study: Disaman beribu-ribu disebabkan satu perkara yang Bisnes Owner selalu ambil ringan
✅  3 dokumen WAJIB sebelum nak buat tuntutan Jabatan Tenaga Kerja (anda berisiko DISAMAN beribu-ribu kalau tak ada benda ini)

6 BONUS ISTIMEWA KHAS UNTUK PESERTA VIP

BONUS #1: EBOOK WORK FROM HOME BERNILAI RM197

Dalam Ebook ini, kami akan kongsikan rahsia bagaimana nak monitor staf WFH, lagi-lagi waktu PKP dengan 6 strategi ini yang tak ramai yang tahu:

✅  Tips Untuk Work From Home
✅  Tools Urus Team Work From Home
✅  Guidelines Untuk Staf Work From Home
✅  Strategi Monitor Kerja Staf Work From Home
✅  6 Cara Kekalkan Produktiviti Staf Work From Home

BONUS #2: EBOOK PERFORMANCE TEAM A+ BERNILAI RM197

Dalam Ebook ini, anda akan dibongkarkan dengan satu strategi rahsia macam mana nak tingkatkan prestasi staf dan kekalkan momentum supaya mudah nak capai target

BONUS #3: ANALISIS PENGURUSAN TEAM BERNILAI RM397

Analisis ini akan membantu anda untuk check semula tahap pengurusan anda sebagai leader dalam syarikat dalam menguruskan team di bawah anda. Adakah anda pada fasa selamat ataupun fasa bahaya.

BONUS #4: WORKBOOK BOM BERNILAI RM212

Dalam Workbook ini, anda berpeluang untuk mencatat segala nota dan buat aktiviti bersama-sama di dalam kelas. Terdapat beberapa formula penting yang anda boleh catit sepanjang kelas berlangsung. Barulah anda dapat kekal produktif dan fokus apa yang disampaikan.

BONUS #5: 7 VIDEO URUS TEAM BERNILAI RM 397

Beruntung siapa yang grab pakej VIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

BONUS #6: RAKAMAN PENUH PROGRAM BERNILAI RM997

Beruntung siapa yang grab pakej VIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

Semua bonus diatas akan diberikan kepada semua yang mendaftar ke BOM!

Siapa SPEAKER Yang Akan Bantu anda dalam Program Business Owner Masterclass ini?

TUAN HISHAM WAHAB

Team Optimization Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasihat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL)

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Paper" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

PUAN SALWA AZLAN

Business Leadership Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau pernah berkhidmat sebagai "Head of Department" bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Presenter" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

AS SEEN ON

PEMENANG ANUGERAH KEUSAHAWANAN JOHOR 2020

KLIEN EKSKLUSIF YANG MEMPERCAYAI PAKARHR

OUR SUCCESS STORY

Mari kita dengar kisah inspirasi dan kejayaan antara klien-klien besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam pengurusan team.

"Staf grow dari 22 orang kepada 44 orang dan sale meningkat 100% selepas betulkan sistem pengurusan staf dalam syarikat"

Play Video

INDUSTRI: PRODUK / hardware

“Alhamdulillah, first time jumpa dengan PakarHR hanya sentuh tentang struktur organisasi sahaja tapi impak dia sangat berbeza dan banyak perubahan dalam company saya”

Tuan Husaini pemilik Hassan Hardware Sdn Bhd mengambil alih perniagaan keluarga yang dimana bisnes sudah mencecah lebih 38 tahun. Isu berlaku bila pengurusan jadi tak formal,tak tersusun & tak tahu macam mana nak manage.

Alhamdulillah beliau berjaya grow dari mempunyai 22 orang kepada 44 orang staf dan sales meningkata 100% selepas betulkan system pengurusan staf.

Tuan Husaini Hassan

CEO hassan hardware sdn bhd

"Syarikat dapat grow dari 25 orang kepada 93 orang dan sale meningkat 100% hasil peningkatan produktiviti"

Play Video

INDUSTRI: Servis/marketing

"Kalau anda tak uruskan pekerja dengan baik, sebenarnya anda sedang bunuh bisnes anda"

Tuan Najib Asaddok, CEO kepada Momentum Internet Sdn Bhd juga telah ubah cara Pengurusan HR yang lebih bersistematik dengan bantuan PakarHR.

Alhamdulillah bisnes beliau dapat grow dari 2 orang staf kepada 25 orang & juga dapat meningkatkan sale 100% hasil dari peningkatan produktiviti.

Tuan Najib Asaddok

CEO momentum internet sdn bhd

“Dulu, asyik fikir sale dan SOP je, tak tahu polisi syarikat penting. Bila dah ada polisi, baru tahu cara nak handle team!”

Play Video

INDUSTRI: produk/gadjet

“Selama ni pentingkan sales & marketing sahaja..Tak sangka bila betulkan pengurusan HR, sales naik berlipat kali ganda!”

Kalau dulu bisnes beliau stuck bila ada masalah dalaman & tak tahu macam mana nak handle staf. Bila dah masuk kelas PakarHR, banyak yang beliau belajar dan kini beliau mampu menguruskan team dengan lebih mudah bila dah ada system yang teratur dalam syarikat.

Tuan Faizal

CEO Factory mobile sdn bhd

LEBIH 8000++ OWNER BISNES TELAH HADIR KE PROGRAM KAMI SEJAK 2017

BAGAIMANA SESI SEMINAR ONLINE INI BERLANGSUNG?

Program ini diadakan secara ‘On Air’ melalui platform Zoom Meeting. Link akan diberikan sebelum program bermula. Peserta akan melalui sesi yang melibatkan komunikasi secara dua hala antara speaker dan peserta.

Banyak program secara online yang kami dah buat sejak bermula PKP 1.0. Alhamdulillah kami terima feedback yang sangat baik dari peserta serata Malaysia. Peserta akan lalui sesi program yang sama seperti sesi offline in shaa Allah.

Peserta juga akan diminta untuk ‘ON’ video sepanjang sesi berlangsung untuk engagement yang lebih baik. (jika ada masalah video, maklumkan pada team)

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA..

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik link di bawah untuk daftar sekarang!

MONEY BACK GUARANTEE

Jika anda sudah hadiri ke program ini, dapat belajari & terus lakukan tindakan dari ilmu yang kami kongsikan tetapi tidak ada perubahan yang memberansangkan dalam tempoh 30 hari, kami akan memulangkan semula wang anda. 

Syaratnya anda hanya beri kami melihat semula apa tindakan yang telah anda lakukan selepas sahaja tamat program ini

BUSINESS OWNER MASTERCLASS

19 Jun 2022 | Ahad

  9.00 pagi – 4.00 petang

  Aplikasi ZOOM 

Perlukan bantuan?
Hubungi Team Kami

Cik Nisha
Manager of Customer Care

07-255 0222