fbpx

Promo SUPER EARLY BIRD serendah RM17 sahaja

Hari
Jam
Minit
Saat

Khas untuk Bisnes Owner atau Leader...

TERBONGKAR! Rahsia Bina 'World-Class' Leaders Dan Team Yang Bersemangat Tinggi Untuk Bisnes Anda!

Program ini dibawa khas untuk anda yang nak tingkatkan skill leadership, create lebih ramai leader dan dapat bina TEAM A+.

KEJAP! Adakah Anda Masih Bermonolog Sorang Diri Seperti Ini..

 “Apa punya leader susah sangat nak communicate. Aku salah pilih leader ke?”

 “Kenapa team tak tahu misi visi syarikat ni? Rupanya selama ni leader je yang faham!”

 “Menyesal habis duit beribu-ribu train leader, last-last dia blah macam tu je!”

 “Leader aku ni mula-mula perform, kenapa sekarang makin tak perform?”

 “Sesak nafas bila kena tikam belakang! Leader sendiri yang buat virus dalam team!”

Takkan Nak Biarkan Je Sakit Kepala Tu? Jangan Biarkan Ia Melarat Sampai Bisnes Anda Terkesan Macam Ni..

“Bisnes dah bertahun-tahun, tapi takkan semua kerja nak kena buat sendiri lagi?”

“Takda masa betul dengan family. Asyik balik lambat kena siapkan kerja. Leader pula selalu balik awal!”

“Menyesal ambil leader ni, makin sakitkan kepala!”

“Leader makin lama makin tunjuk belang. Team pun terikut-ikut, sampai arahan Bos pun tak dengar!”

“Buang masa nak cari leader baru, nak kena train lagi, buang masa dengan duit betul!”

Jangan risau.. Anda Berada Di Tempat Yang Betul! Disini Ada Jawapan yang Anda Cari Selama ni..

Tak kiralah anda Bisnes Owner ke, Founder ke, leader ke, semuanya mainkan peranan. Ini bukan soal siapa, tapi ini soal skill macam mana nak bawa team/ ejen bersama-sama ke arah capai matlamat yang sama!

Ini lima (5) WINNING TEAM yang berjaya bersama LEADER yang cemerlang. Anda kenal?

Apakah persamaan mereka? Persamaan mereka ialah adanya LEADER A+.

Leader A+ yang ada strategi yang hebat untuk pergi jauh ke depan, ada GOAL yang nak dicapai, tahu potensi Team/ Ejen dan ada COACH yang hebat !

5 Module Eksklusif Yang Bakal Dibongkarkan Dalam Program BUSINESS LEADERSHIP MASTERCLASS

MODUL 1

Bermuda Triangle Leadership Success Formula

✅ 3 Sebab kenapa 95% bisnes yang terlalu fokus dengan ilmu sales & marketing akhirnya GAGAL dan RUGI besar?

✅ 3 Punca utama kenapa syarikat anda tak boleh berkembang berlipatkali ganda, walaupun anda dah berniaga bertahun-tahun

✅ 3 Kriteria WAJIB ada sebelum seorang Leader boleh buat keputusan yang cepat, tepat dan menguntungkan syarikat.

MODUL 2

Turn Your Team To Be World Class Business Leaders

✅ 3 Fasa nak bina barisan World Class Leaders yang mampu roketkan bisnes anda

✅ The Missing Link: 1 Perkara Penting yang menghalang bisnes anda dari grow cepat walaupun anda dah ada produk yang hebat dan sistem yang teratur dalam syarikat anda.

✅ Focus point in leadership: Apa perlu fokus untuk Leader bina team yang hebat?

MODUL 3

5 Breakthrough Leadership Strategies

✅  5 ‘Dosa besar’ yang sering dilakukan oleh seorang Leader membuatkan team jadi lemah, tak bersemangat dan akhirnya tinggalkan bisnes mereka. Elakkan 5 kesilapan ini untuk bina Winning Team!

✅  3 Resepi rahsia ‘duplicate leader’ dalam bisnes anda supaya anda tak perlu lagi pening kepala nak urus team setiap hari, dan rasai kebebasan masa bersama keluarga anda!

✅  Formula 5R: Fasa membina leadership yang mampu tingkatkan kepercayaan team dan buatkan team setia dengan anda.

MODUL 4

Fast Track To Winning Team

✅  Analisis Winning Team: Ukuran tahap leadership anda dalam mengurus team yang dapat selamatkan anda (Hint: Rahsia di sebalik 4 warna yang melambangkan skill leadership anda)

✅  Rahsia Leader yang hebat mampu bina Winning Team untuk menang besar. (Hint: Bukan duit banyak semata-mata. Ada sesuatu yang lebih besar dari itu.)

✅  Kenapa seorang leader boleh dapat ramai pengikut setia yang mampu kekal lama dan bantu sustainkan bisnes?

MODUL 5

High Performance Leadership Mastery

✅  6 Elemen WAJIB ada dalam membina barisan leader yang bukan hanya ringankan beban anda, malah dapat bawa team capai goal syarikat

✅  5 Magnet rahsia yang boleh menarik GEN-Z kekal lama dengan anda. Lupakan pendekatan lapuk, amalkan pendekatan baru dan anda akan nampak perubahan cara urus team pelbagai generasi.

✅  Strategi sulit di sebalik membina barisan leader yang dapat guide team ke arah matlamat yang sama

…dan banyak lagi strategi yang bakal anda belajar dan kuasai dalam program selama sehari ini. Program ini sangat menekankan kepada Komitmen dan Action Plan kerana ilmu pengurusan team adalah ilmu yang perlu dipraktikkan supaya kesannya lebih efektf.

6 Bonus Istimewa Khas Untuk Peserta VIP

BONUS #1: EBOOK WORK FROM HOME BERNILAI RM300

Dalam Ebook ini, kami akan kongsikan rahsia bagaimana nak monitor staf WFH, lagi-lagi waktu PKP dengan 6 strategi ini yang tak ramai yang tahu:

✅  Tips Untuk Work From Home
✅  Tools Urus Team Work From Home
✅  Guidelines Untuk Staf Work From Home
✅  Strategi Monitor Kerja Staf Work From Home
✅  6 Cara Kekalkan Produktiviti Staf Work From Home

BONUS #2: EBOOK PERFORMANCE TEAM A+ BERNILAI RM300

Dalam Ebook ini, anda akan dibongkarkan dengan satu strategi rahsia macam mana nak tingkatkan prestasi staf dan kekalkan momentum supaya mudah nak capai target

BONUS #3: ANALISIS WINNING TEAM BERNILAI RM397

Analisis ini akan membantu anda untuk check semula tahap pengurusan anda sebagai leader dalam syarikat dalam menguruskan team di bawah anda. Adakah anda pada fasa selamat ataupun fasa bahaya.

BONUS #4: WORKBOOK BLOOM BERNILAI RM197

Dalam Workbook ini, anda berpeluang untuk mencatat segala nota dan buat aktiviti bersama-sama di dalam kelas. Terdapat beberapa formula penting yang anda boleh catit sepanjang kelas berlangsung. Barulah anda dapat kekal produktif dan fokus apa yang disampaikan.

BONUS #5: RAKAMAN PENUH PROGRAM BERNILAI RM497

Beruntung siapa yang grab pakej VIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

BONUS #6: 7 VIDEO URUS TEAM BERNILAI RM997

Beruntung siapa yang grab pakej VIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

Semua bonus diatas akan diberikan kepada semua yang mendaftar ke BUSINESS LEADERSHIP MASTERCLASS!

BAGAIMANA SESI SEMINAR ONLINE INI BERLANGSUNG?

Program ini diadakan secara ‘On Air’ melalui platform Zoom Meeting. Link akan diberikan sebelum program bermula. Peserta akan melalui sesi yang melibatkan komunikasi secara dua hala antara speaker dan peserta.

Banyak program secara online yang kami dah buat sejak bermula PKP 1.0. Alhamdulillah kami terima feedback yang sangat baik dari peserta serata Malaysia. Peserta akan lalui sesi program yang sama seperti sesi offline in shaa Allah.

Peserta juga akan diminta untuk ‘ON’ video sepanjang sesi berlangsung untuk engagement yang lebih baik. (jika ada masalah video, maklumkan pada team)

Siapa Speaker Yang Akan Bantu Anda Dalam Program BUSINESS LEADERSHIP MASTERCLASS Ini Nanti?

TUAN HISHAM WAHAB

Team Optimization Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasihat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL)

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah ‘Best Paper’ di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih kurang 20 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

PUAN SALWA AZLAN

Business Leadership Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau pernah berkhidmat sebagai "Head of Department" bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Presenter" di KIHREMIC International Conference Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih kurang 20 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

Lihat Betapa Ramai Yang Dah Berjaya Bina Leader Yang Hebat Untuk Bisnes Mereka Dengan Bantuan PakarHR...

Play Video

INDUSTRI: Servis/marketing

"Dulu, penat semua dekat diri sendiri. Bila adanya barisan LEADER, terus berjaya AUTOPILOTKAN bisnes dan pecahkan sale lebih RM21 Juta!"

Kebanyakan Owner boleh je buat sales berjuta, tapi ceritanya sampai bila nak merana sendiri tanggung buat semua kerja. 

Inilah beban yang Tuan Najib terpaksa hadap pada masa dulu.  Daripada ada 25 team dulu, sekarang dah ada 88 orang team.

Apa benda betul Tuan Najib dah buat untuk dapatkan WINNING TEAM ni?

Beliau berjaya hantar 25 orang team pergi training dan dapat create 2 core leaders. Beliau kenal pasti potensi team dan develop lebih ramai leader. Sebab itu, team beliau mudah nak pecahkan target sale!

Tuan Najib Asaddok

CEO momentum internet sdn bhd

Play Video

INDUSTRI: PRODUK

“Dulu RM200K pun struggle! Lepas ubah satu cara lead team, mudah je nak capai RM1JUTA sebulan dengan adanya team A+!”

Tuan Nizam & Puan Siti bermula dengan bisnes kecil je, jual satu produk. Tapi, susah sangat nak break sale RM200K. Waktu PKP 1.0, mereka pun pernah hadapi waktu sulit, di mana mereka pernah ditinggalkan 12 orang staf. 

Apa yang mereka buat adalah betulkan semula sistem dalaman syarikat dan ubah cara leadership mereka, sampaikan team mereka happy sangat dengan environment tempat kerja. 

Hasilnya, mereka ada team yang support, sanggup susah senang bersama. Mereka pun mampu untuk survive semula dan keluar dari perangkap bisnes lingkup dengan adanya skill bina TEAM A+ !

Tuan Nizam & Puan Siti

Jamumall sdn bhd

INDUSTRI: PRODUK / hardware

"Bisnes stuck 35 tahun, sebab semua kerja nak buat sendiri. Lepas terkena tamparan PakarHR, bisnes terus naik mendadak 100% dengan tingkatkan skill leadership!"

Dalam tempoh 35 tahun usia bisnes, beliau dapat rasakan penangan bisnes ‘stuck’ tak berkembang. Team pun susah nak capai target. Rupa-rupanya, beliau sedar yang selama ni bukanlah masalah team, tapi masalah beliau sendiri sebagai Bisnes Owner. 

Lepas dapat guide PakarHR, beliau terus upgrade diri mainkan peranan sebagai seorang leader yang boleh bawa team capai target bersama-sama.

Dulu, beliau tak yakin dengan team, yang menyebabkan beliau sendiri yang penat nak run bisnes. Tapi, bila dah mula trust kepada team, prestasi team terus meningkat. Beliau pun dah boleh fokus kepada perancangan strategik untuk bisnes.

Tuan Husaini Hassan

CEO hassan hardware sdn bhd

Play Video

INDUSTRI: produk/Makanan

“Terus hilang sakit kepala nak hadap masalah staf bila PakarHR naikkan confident level as leader dalam syarikat!”

Bila dah mula grow, team makin bertambah, masalah pun mula datang satu per satu. Staf buli Bos, demand gaji dan macam -macam lagi. Masalah ni datang bila mereka tak tahu macam mana nak urus manusia dalam syarikat. 

Isu utama mereka adalah bila tiada ilmu leadership nak urus team. Nak tegur pun takut-takut. Bila tiada ilmu leadership, semuanya jadi huru-hara, ramai staf berhenti serentak.

Ini antara isu yang dihadapi Tuan Syazwan dan Puan Afifah. Lepas upgrade ilmu dengan PakarHR, mereka terus confident nak berdepan dengan team, terutamanya team yang bawa virus negatif ke dalam syarikat. 

Sebab itu, pentingnya untuk seorang Owner upgrade skill leadership dalam diri supaya tak mudah kena pijak dengan staf sendiri.

Tuan Syazwan Mustaffa & Puan Afifah

Gigit rangup cookies sdn bhd

Play Video

INDUSTRI: Service

"Makin sakit bila bisnes nak grow, tapi penat semua dekat diri sendiri. Lepas join satu kelas PakarHR, terus dapat jawapan nak create leader yang dicari selama ni!”

Inilah antara isu Dr. Siti Maria, Owner kepada Anggun Aesthetic Sdn Bhd., iaitu bisnes perkhidmatan klinik yang lebih kepada kecantikan. Sekarang dah ada 3 branch klinik dan 20 orang staf. 

Bila tak ada ilmu leadership ni, memang struggle nak urus team, lagi-lagi waktu Pandemik ni. Dengan isu tak tahu monitor lah, tak tahu buat offer letter lah dan macam-macam lagi.

Lepas join satu kelas PakarHR, terus ada HR yang jelas dengan skop kerja. Dah tak perlu semua benda beliau nak kena fikir. Hilang serabut kepala yang ditanggung selama ni.

Dr. Siti Maria

Anggun Aesthetic Sdn Bhd

Play Video

INDUSTRI: produk/pakaian

“Dulu takut-takut nak cakap dengan team. Lepas ubah skill leadership, terus yakin nak communicate dengan team!"

Bila bisnes makin grow, nak urus team pun tak boleh main rasa-rasa. Bila main rasa-rasa, semua benda jadi tak confident. Inilah isu yang Tuan Zulhelmy, Founder Ubaila Enterprise hadapi bila takda ilmu nak urus team.

Lepas PakarHR bantu, baru sedar betapa pentingnya ilmu nak uruskan manusia dalam syarikat ni. 

Tuan Zulhelmy

Ubaila Enterprise

Play Video

INDUSTRI: produk/bakery

“Terus dah tak marah-marah team lepas ubah skill leadership dengan PakarHR!”

Selama ni tak sedar cara urus staf tu tak betul dan menyebabkan staf asyik buat masalah berulang kali. Bila approach staf dengan cara kasar, staf tak nak dengar kata. Terpaksa hadap staf keluar masuk pula. 

Lepas belajar dengan PakarHR, beliau sedar yang ilmu leadership ni penting. Mulalah beliau ubah cara nak handle team.

Puan Adriana Chua

1 Bakery

Play Video

INDUSTRI: Construction

“Lepas join program ni, baru sedar selama ni diri sendiri yang tak tahu nak urus team sampai team bermasalah!”

Puan Gee ni Owner kepada syarikat construction. Buat bisnes asalnya main buat je. Agak mencabar waktu Pandemik ni, di mana site tak boleh buka. Semua kena kerja Work From Home. 

Macam-macam cabaran nak urus team, seperti nak bagi task, nak bagi arahan, nak monitor semua masalah. 

Lepas join program Epic Winning Team, beliau sedar beliau yang salah handle team, sampai team pun tak jelas dengan arahan. Beliau pun jelas macam mana nak create team yang bagus.

Puan Maziyatunnur

BRBD Engineering sdn bhd

Play Video

INDUSTRI: service

“Lepas belajar dengan PakarHR, skill leadership terus meningkat 98% dan leader pun makin jelas dengan tanggungjawab.”

Inilah feedaback Puan Khairunnisa, Founder kepada As-Syakirin Learning Group. 

Beliau rasakan bisnes tak akan seimbang bila tiada leader dalam syarikat. Leader ni lah yang bantu untuk buat keputusan. Beliau percaya bila dapat develop seorang leader yang berkualiti, leader itulah yang akan membentuk barisan leader yang lain. 

Puan Khairunnisa

BRBD Engineering Sdn Bhd

Dan ramai lagi yang kami dah bantu daripada pelbagai latar belakang. Antaranya pendidik, trainer, penjual telekung, penjual barangan gadget, penjual barangan elektronik, penjual pakaian dan sebagainya.

Waktu COVID mengganas selama setahun lebih ini, team JamuMall dan team Momentum Internet buktikan mereka boleh menang besar. Dan semuanya disebabkan adanya LEADER dan TEAM yang hebat.

Adakah anda juga serius untuk dapatkan result seperti mereka?
Jika Ya…

KLIEN EKSKLUSIF YANG MEMPERCAYAI PAKARHR

BERAPA NILAI YURAN UNTUK SERTAI PROGRAM INI?

Dengan pengalaman, kemahiran serta hasil impak dari student-student yang pernah hadir dan belajar, memang nilai yang patut ditawarkan tinggi.

Kami buktikan adanya team yang menang besar walaupun waktu pandemik.

Dari hanya berapa orang team yang tak berkualiti, dah grow jadi satu team yang kuat.

Dari staf keluar masuk, terus dapat team yang setia.

Dari buat kerja semua sendiri, terus dapat leader A+.

Alhamdulillah walaupun journey membina team tu panjang, tapi hasilnya menjangkau ‘expectation’. 

Maka, nilai dan impak seminar ini sangat tinggi.

Tapi, nilai bukan segalanya. Yang penting, anda yang hadir dapat UPGRADE ILMU, experience dan terus bertindak dari ilmu yang teori dan juga praktikal yang bakal anda belajar sepanjang seminar berlangsung.

Kami tawarkan harga istimewa tak masuk akal serendah RM17 sahaja untuk seorang. Promosi ini kami tawarkan untuk 100 orang yang terawal sahaja. 

PERHATIAN! Harga akan naik selepas 30 pax ini habis terjual. Jadi, tunggu apa lagi ?

PAKEJ VIP

RM97 100 Orang Yang Terawal
  • Akses Program 1 Hari
  • Akses Rakaman Video Kelas
  • Workbook Business Leadership Masterclasss
  • Ebook Work From Home
  • Ebook Performance Team A+
  • 7 Video Tips Urus Team
Popular

PAKEJ GENERAL

RM17 30 Orang Yang Terawal
  • Akses Program 1 Hari
  • Workbook Business Leadership Masterclasss
  • Akses Rakaman Video Kelas
  • Ebook Work From Home
  • Ebook Performance Team A+
  • 7 Video Tips Urus Team
HOT

Takkan nak join sorang je, invite sekali leader-leader anda untuk bina world class business leaders impian anda. Jangan risau, kami ada pakej istimewa untuk anda bawa leader-leader anda

MONEY BACK GUARANTEE

Jika anda sudah hadiri ke program ini, dapat belajari & terus lakukan tindakan dari ilmu yang kami kongsikan tetapi tidak ada perubahan yang memberansangkan dalam tempoh 30 hari, kami akan memulangkan semula wang anda. 

Syaratnya anda hanya beri kami melihat semula apa tindakan yang telah anda lakukan selepas sahaja tamat program ini

BUSINESS LEADERSHIP MASTERCLASS

  23 Januari 2022 | Ahad

  10.00 pagi – 5.00 petang

  Aplikasi ZOOM 

Perlukan bantuan?
Hubungi Team Kami

Cik Nisha
Manager of Customer Care

07-255 0222