fbpx

Kunci untuk Gandakan Sales Bisnes Anda dengan Hanya Satu Platform
Akses tanpa had pelbagai topik bina TEAM A+ digital serendah RM1.36 sehari

“Bayangkan SALES anda BAIK BERGANDA dengan hanya dapatkan TEAM BERKUALITI & cara PENGURUSAN yang tepat”

Psst.. Reflect diri kejap.

Adakah anda Bisnes Owner yang tengah hadapi isu-isu ni:

  • Dah buat macam-macam iklan, tapi masih tak dapat banyak resume 
  • Dah buat macam-macam iklan, tapi calon yang masuk semuanya tak berkualiti
  • Tak tahu nak handle isu disiplin staf yang asyik berulang
  • Pernah kena saman beribu-ribu disebabkan isu staf
  • Bisnes tak dapat grow tanpa team berkualiti

.. dan macam-macam lagi isu berkenaan pengurusan staf yang tak pernah habis

Kenapa PakarHR+ Jadi Pilihan Ramai Usahawan Berjaya?

1. Strategi Bina Team yang Berkualiti & Berkesan

Setiap strategi yang dikongsikan adalah amat sesuai untuk kesemua jenis bisnes (produk/ servis), merangkumi pelbagai platform media sosial

2. Sesi Pembelajaran Secara Berperingkat

Setiap topik dipecahkan kepada beberapa peringkat dan modul yang berasingan untuk anda lebih senang faham

3. Akses dalam Pelbagai Platform

Dengan PakarHR+, anda boleh belajar melalui pelbagai ‘device’ pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja anda nak. Tiada alasan lagi untuk tak ugrade ilmu! 

Untuk ubah nasib anda, nak tak nak, anda “WAJIB UPGRADE” ilmu nak menguruskan staf ni.

Kuasai semua topik bina TEAM A+ yang anda perlukan dengan hanya RM1.36 sehari

Certified PakarHR Trainer

Dibimbing oleh trainer berpengalaman

Mengikut Trend di Malaysia

Topik yang dikongsikan adalah terkini

Course Bulanan Terbaru

Tonton video modul terbaru secara bulanan

BONUS ISTIMEWA KHAS UNTUK 50 ORANG YANG PERTAMA

Group Business Meet Up 3x selama 3 bulan (bernilai RM3000)

  • Dalam sesi 2 jam ini, anda berpeluang untuk bertanya pelbagai soalan berkenaan isu pengurusan team dan dapatkan solusi on-the-spot

Ebook Hiring The Right Person (bernilai RM400)

  • Dalam Ebook ini, kami akan kongsikan rahsia bagaimana nak hire staf berkualiti dalam syarikat yang mampu lonjakkan sales bisnes anda:
  1. Persediaan sebelum ambil pekerja
  2. Iklan jawatan kosong yang dapat tarik banyak resume
  3. Cara interview yang berkesan
  4. Ketepatan dalam pemilihan pekerja

Ebook Cuti yang Wajib Bisnes Owner Tahu (bernilai RM400)

  • Dalam Ebook ini, kami akan bongkarkan rahsia di sebalik cuti yang ramai Bisnes Owner tak tahu. 
  • Apa cuti-cuti yang ada dalam Akta & cuti-cuti yang tiada dalam Akta

Premium Planner PakarHR (bernilai RM197)

  • Dapatkan planner eksklusif PakarHR yang direka khas untuk anda membuat perancangan harian sepanjang tahun 2022. 

Lebih 25,000 usahawan sudah mendapat manfaat dari pembelajaran di PakarHR:

Play Video

Cikpuan Aina
HasNuri Sdn Bhd

“Lepas apply ilmu PakarHR, dalam masa sehari je, dah dapat hampir 500 candidate dekat platform-platform iklan percuma. Baru je apply ilmu dari PakarHR untuk iklan job vacancy tak sampai sebulan dah dapat hampir 2000 permohonan!”

Play Video

Tuan Rehan
Xvance Home Management Sdn Bhd

“Dulu bila buat iklan jawatan kosong, dalam masa seminggu, hanya 10 orang je yang apply. Tapi tu semua tak layak. Bila apply ilmu hiring PakarHR, application tu sahaja meningkat dengan mendadak! Baru 10 hari posting iklan jawatan kosong, dah dapat dalam 346 application. Itu pun untuk satu position je.”

Play Video

CikPuan Intan
Hazel TD Sdn Bhd

“Sebelum ni buat iklan jawatan kosong dekat Indeed, tapi yang mohon seorang dua orang je. Lepas belajar dengan PakarHR, terus edit iklan dekat Indeed tu dengan ubah syarat minima permohonan. Skop kerja pun limitkan 3 je sebab sebelum ni letak terlalu banyak.”

Play Video

Puan Aishah Kassim
Speech Language Resources

“Dari segi recruit team, setakat saya post tak sampai sehari, dah dapat almost 10 resume yang saya terima. Lepas tu dah tahu cara nak buat job scope dengan job description yang betul untuk sesuatu jawatan tu.”

Play Video

Tuan Faiz
Hazkim Trading Sdn Bhd

“Sebelum ni bila buat iklan jawatan kosong, tapi dapat tarik lebih kurang 10-15 resume je. Ilmu PakarHR ni buka mata saya tentang macam mana nak hire people, hire talent, nak design poster hiring dengan cara yang bagus untuk attract lebih banyak resume.”

Play Video

Tuan Badrul Hisyam Bohari
Klinik Pergigian Batrisya

“Bisnes klinik dah beroperasi 10 tahun. Ilmu yang dapat daripada PakarHR ni lebih daripada pengalaman disaman sebelum ni. Pernah kena saman dengan PERKESO sampai puluhan ribu. Lepas upgrade ilmu PakarHR, memang rasa puas hati, lebih jelas cara nak ambil staf yang betu.”

Play Video

Puan Siti Solehah
SK Bina Enterprise

“Dulu ingatkan tak perlu caruman KWSP, SOCSO, sampai pernah kena saman dengan KWSP RM124,000 sebab tak tahu pasal caruman. Lepas PakarHR guide, baru tahu rupanya benda tu WAJIB.”

Play Video

Tuan Muhammad Luqman
Muara Setiakawan

“Dah banyak kali kena saman, sampai belas-belas ribu juga lah layang duit. Satu orang tu dalam lebih kurang RM7,000. Sebabnya, sebelum ni main ambil je staf dan record pun takde. Lepas upgrade ilmu PakarHR, baru tahu cara nak handle staf tanpa risau kena saman.”

0 + Video
Penerangan mudah difahami
0 lesson
Average per course
0 Minit
Average per lesson

Trainer yang ‘Berpengalaman & Pakar’ dalam setiap topik untuk membimbing anda

TUAN HISHAM WAHAB

Team Optimization Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasihat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL)

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah “Best Paper” di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi

PUAN SALWA AZLAN

Business Leadership Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau pernah berkhidmat sebagai “Head of Department” bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah “Best Presenter” di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

Kunci Untuk Bina TEAM A+ dengan Hanya Satu Platform

Akses tanpa had pelbagai topik bina TEAM A+ serendah RM1.36 sehari​ sahaja

Platform pembelajaran paling lengkap

Topik terkini & barisan trainer berpengalaman

Growkan bisnes anda dengan team berkualiti 

Harga mampu milik

30 hari jaminan wang dikembalikan

AS SEEN ON

PEMENANG ANUGERAH KEUSAHAWANAN JOHOR 2020

KLIEN EKSKLUSIF YANG MEMPERCAYAI PAKARHR

LEBIH 25,000++ OWNER BISNES TELAH HADIR KE PROGRAM KAMI SEJAK 2017

MONEY BACK GUARANTEE

Jika anda sudah hadiri ke program ini, dapat belajari & terus lakukan tindakan dari ilmu yang kami kongsikan tetapi tidak ada perubahan yang memberansangkan dalam tempoh 30 hari, kami akan memulangkan semula wang anda. 

Syaratnya anda hanya beri kami melihat semula apa tindakan yang telah anda lakukan selepas sahaja tamat program ini

Perlukan bantuan?
Hubungi Team Kami

Cik Nisha
Manager of Customer Care

07-255 0222

customercare.pakarhr@gmail.com