fbpx

Kenapa nak lingkupkan bisnes anda kalau anda sendiri boleh letupkan sekarang!

Ramai bisnes owner mengeluh bisnes sekarang tak kencang lepas dari PKP. Dah buat macam-macam strategi masih tak boleh go. Jadi anda nak tunggu & tengok je ke sampai bisnes anda terpaksa gulung tikar?

poster meet and greet single

Anda bisnes owner tapi STRUGGLE GILA nak autopilotkan bisnes. Anda bisnes owner tapi tak tahu nak mula dari mana untuk buatkan bisnes TERUS SUSTAIN?

Kebanyakkan bisnes owner mesti ada isu-isu ni:

0
Total Corporate Client
0 +
Total SME Client
0 Years
Experience

"Ramai yang tanya, tak boleh ke nak berjumpa secara face to face. Kalau belajar dalam online tu rasa tak puas."

So kami rasa tak sampai hati. Jadi kami dari pakarhr ingin berjumpa dengan bisnes owner yang ada isu-isu seperti diatas untuk kami bantu secara bersemuka dalam satu program Meet & Greet

Kenapa Meet & Greet?

Kami sediakan MODUL EKSKLUSIF supaya anda mudah faham & terus bertindak sekarang !!

Siapa SPEAKER Yang Akan Bantu anda dalam MEET & GREET ini?

Sepasang suami isteri, berbeza kepakaran, saling melengkapi.

TUAN HISHAM WAHAB

People Management Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDC) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004. Beliau juga sedang menyambung pelajaran di peringkat PHD

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasihat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL)

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Paper" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

PUAN SALWA AZLAN

Business Strategist

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDC) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004. eliau juga sedang menyambung pelajaran di peringkat PHD

Beliau pernah berkhidmat sebagai "Head of Department" bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Presenter" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

AS SEEN ON

OUR SUCCESS STORY

Mari kita dengar kisah inspirasi dan kejayaan antara klien-klien besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam pengurusan team.

INDUSTRI: KEDAI CERMIN MATA

Bisnes dah start tahun 2016, tapi masih stuck tak berkembang. Inilah yang dihadapi Puan Hawa.

Beliau tercari-cari sistem untuk uruskan staf yang dapat bantu growkan lagi bisnes dengan lebih cepat.

Sekarang, beliau lebih jelas dengan apa perancangan dan halatuju untuk bawa bisnes kearah yang lebih tinggi.

INDUSTRI: Pendidikan

Lepas dapat coaching daripada PakarHR, terus dapat bina barisan leader dari setiap department. 

Beban beliau sebelum tu semua hilang dengan adanya barisan leader yang support. Tak perlu lagi beliau nak monitor kerja dari A to Z.

Alhamdulillah, beliau berjaya capai sales RM1JUTA pertama selepas dapatkan coaching & mentoring kami.

INDUSTRI: Construction

Dah jalankan bisnes pemetaan utiliti bawah tanah lebih 10 tahun. Isu utama beliau adalah susah nak kekalkan team berkualiti.

Beliau pun susah nak empower team leader, sehinggakan beliau terpaksa monitor kerja team. 

Lepas coaching bersama PakarHR, beliau lebih confident nak bagi empowerment kepada team leader monitor kerja team dibawah

INDUSTRI: Construction

Bisnes dah hampir 10 tahun, sekarang team pun dah ada seramai 35 orang. 

Dulu bila nak berhadapan dengan team sangat susah, sebab tak ada rujukan yang betul.

Lepas dapat coaching daripada PakarHR, beliau terus confident nak bercakap dengan team, dan team mudah nak dengar arahan. 

INDUSTRI: Kedai Kasut

7-min

Buat bisnes jual kasut ni awal-awalnya struggle sebab memang tak ada sistem, macam KPI, SOP, polisi, skop kerja team pun tak ada.

Sampai satu tahap beliau penat buat kerja dari A to Z, dari kerja operation sampai kerja melayan customer semua beliau buat.

Tapi kini, hilang beban beliau semasa beliau terus dapat buatkan skop kerja untuk setiap team dan berjaya buat meeting berkala bersama team untuk update progress kerja semasa.

.. dan ramai lagi Bisnes Owner yang kami dah berjaya bantu melalui program kami.

KLIEN EKSKLUSIF YANG MEMPERCAYAI PAKARHR

LEBIH 50,000 BISNES OWNER TELAH KAMI BANTU SECARA LANGSUNG DAN TIDAK LANGSUNG.

Kami tawarkan pada HARGA ISTIMEWA yang kami buka khas untuk anda

Kami tawarkan Harga Promo istimewa sempena MEET & GREET yang julung kali kami adakan dan PROMOSI SUPER EARLY BIRD untuk 30 orang terawal sahaja.

Grab peluang ini sekarang! Selepas ini harga akan dinaikkan

Inilah masanya untuk anda Growkan bisnes anda dalam

Program MEET & GREET

Dapatkan seat anda SEKARANG!

Grab tiket anda harini!

Jika anda pemilik bisnes, yang ada masalah bisnes stuck, sales stuck dan tak tahu nak monitor team. Anda wajib join.

Program ini akan diadakan secara OFFLINE

Program ini akan menceritakan 5 perkara yang Bisnes Owner WAJIB tahu dan faham

Cik boleh hubungi team kami melalui butang Whatsapp dibawah.

PERLUKAN BANTUAN DAN SOALAN?

Anda boleh terus hubungi pegawai kami untuk bantuan.