fbpx

Rebut Promo EARLY BIRD serendah RM 47 Sekarang! Terhad kepada 50 orang terawal

PERHATIAN: Khas untuk BISNES OWNER / FOUNDER yang alami masalah bisnes ‘stuck’ dan serius nak belajar ‘Rahsia Peta Kejayaan Bisnes’, ready untuk boostkan sales tahun ni!

Siapa lagi yang nak kami tunjukkan cara AUTOPILOTKAN BISNES dengan adanya peta perancangan bisnes dan sistem kerja yang teratur yang mampu membentuk team yang berkualiti.

Anda Bisnes Owner, dah bertahun buat bisnes, tapi tak boleh grow sebab ‘stuck’ dengan 5 masalah ni:

   Bengang rasa tengok Bisnes Owner lain dah ada banyak cawangan, tapi anda masih ada satu cawangan je dalam tempoh 10 tahun.

   Geramlah selalu kena buli je dengan staf sendiri, staf pun sesuka hati je nak cuti.

  Stress lah semua nak kena fikir sendiri, padahal staf dah ramai. Benda kecil pun tanya Boss.

   Orang cakap hire staf makin relax, tapi ni hire staf makin pening kepala pula.

   Nak pergi bercuti pun berkira-kira, bukannya takde duit, tapi takut bisnes jadi huru-hara

Memanglah anda hadapi masalah-masalah ni, sebab:

   Anda sendiri tak tahu hala tuju bisnes dan terkapai-kapai buat bisnes sebab selama ni main copy paste je cara orang lain buat bisnes.

    Sebenarnya anda sendiri tak tahu hak anda sebagai majikan dalam Akta Kerja

    Anda sendiri takde leader dalam team yang boleh bantu anda buat keputusan

   Team yang anda hire tu tak berkualiti dan tak membantu pun.

    Takde sistem dalam syarikat yang anda boleh monitor kerja team dari jauh tanpa anda perlu berada dalam office setiap masa.

Sebenarnya, anda perlukan BLUEPRINT yang ada 5 PILLAR ni dalam bisnes anda:

   Dah ada PETA BISNES sendiri tanpa anda perlu copy paste cara orang lain

    Sebenarnya, ada Akta Kerja yang melindungi hak anda sebagai majikan yang anda WAJIB tahu

    Ada perlu tahu cara nak bina leader dalam kalangan team anda sendiri

    Anda perlu tahu team yang macam mana yang anda perlukan dalam bisnes anda dan takdelah semua kerja anda buat sendiri dari A to Z

    Dapat kawal bisnes anda & team pun jelas dengan skop kerja masing-masing tanpa perlu tunggu arahan

Rata-rata Founder yang kami jumpa semua hadapi masalah yang sama. Dah macam-macam cara dan usaha dah buat, tapi sampai sekarang masih lagi buntu tak jumpa solusi yang tepat.

Memperkenalkan
Program FOUNDER BLUEPRINT

Program Founder Blueprint merupakan satu program terbaru yang dibawakan khas oleh PakarHR. Ia sangat sesuai untuk semua yang bergelar Founder atau Bisnes Owner yang hadapi isu-isu yang kami nyatakan tadi.

Apa yang dimaksudkan Founder Blueprint?

Blueprint ini merupakan perkara paling WAJIB yang kena ada untuk mula uruskan team secara sistematik sebelum nak hire team dan buat pelan perancangan kemana halatuju bisnes.

Kenapa pentingnya FOUNDER BLUEPRINT ni?

Apa pun perancangan bisnes anda kedepannya, tak kiralah 3 tahun ke, 5 tahun ke, 10 tahun akan datang, bila anda ada blueprint ni, anda boleh capai target yang anda tetapkan dengan mudah dan lebih cepat.

Bila tak ada blueprint ni, ini yang buatkan bisnes yang dah ada planning nak buka kedai lebih besar, nak buka cawangan baru, semuanya tak menjadi.

Sebab itu, anda perlukan BLUEPRINT ini untuk bantu anda fokuskan dengan apa sebenarnya bisnes anda nak capai pada masa akan datang.

Termasuklah dari cara anda nak tapis orang-orang berkualiti masuk ke dalam syarikat, leader macam mana anda nak develop, barulah team ada halatuju yang jelas dengan syarikat.

Kalau bisnes anda makin lama makin drop, semuanya disebabkan anda tak ada FOUNDER BLUEPRINT yang jelas untuk bisnes anda.

Dalam program ini, anda akan belajar bagaimana mengatasi masalah berkaitan bisnes, team dan seterusnya dapat AUTOPILOTKAN BISNES.

Dalam program Founder Blueprint ini, kami akan bantu anda bongkarkan:

Tahap bisnes semasa anda dan halatuju bisnes anda di masa hadapan

Strategi AUTOPILOTKAN BISNES dengan bina sistem yang betul untuk bina team berkualiti

Rahsia bina TEAM PRODUKTIF dari ZERO TO HERO yang dapat bantu kembangkan lagi bisnes anda.

Kami berjaya strukturkan content module supaya anda akan dapat result dengan cepat & berterusan dalam pengalaman pembelajaran 8 jam yang mengujakan.

Kami telah meletakkan 100% komitmen untuk designkan content yang mudah untuk anda ikuti dan faham. Setiap modul ini mengambil masa 3 bulan untuk kami ‘explore’, kumpulkan proven case study, real strategies, real example dari latar belakang bisnes berbeza yang berjaya yang kami temui. Setiap modul fokus mengikut aspek dan content yang tertentu supaya anda melalui pengalaman pembelajaran melalui konsep ‘deep learning.’

Berikut adalah 6 modul utama yang kami percaya dapat memberi impak dan hasil yang cepat kepada bisnes anda walaupun program ni hanyalah selama 8 jam:

MODUL 1: VISION, MISION & STRATEGY

3 rahsia utama dalam bisnes yang Founder tak boleh skip dalam growkan bisnes
Bongkarkan strategi bisnes anda dengan halatuju yang tepat

MODUL 2: SECRET PHASE OF BUSINESS GROWTH

5 fasa perkembangan bisnes: strategi terbaik untuk capai impian ‘autopilot’kan bisnes.
Kenalpasti fasa bisnes anda sekarang untuk elak Founder dan Team terus hanyut dalam zon selesa

MODUL 3: U.S.A BLUEPRINT

3 langkah utama sebelum Founder boleh capai kebebasan masa dan run bisnes secara ‘autopilot’
Perkara utama yang buat bisnes anda stuck dan menghalang bisnes meroket jauh walaupun dah ada produk atau servis yang viral

MODUL 4: LEADERSHIP: 7 STRATEGI NAK DEVELOP TEAM DARI ZERO TO HERO

7 fasa rahsia nak ‘duplicate leader’ dalam bisnes anda supaya anda tak perlu lagi pening kepala nak uruskan team setiap masa dan rasai kebebasan masa bersama keluarga anda.
Focus point in leadership : Apa perlu fokus untuk Founder bina Team yang hebat?

MODUL 5: ‘MAGIC TRICK’ ELAK RUGI DISEBABKAN STAF

7 formula untuk elak Founder rugi DISAMAN berpuluh ribu dalam sekelip mata sahaja.
Dokumen WAJIB urus team yang Founder kena 100% follow jika ingin selamatkan bisnes.

MODUL 6: BUSINESS COMPETENCY ANALYSIS

Dalam modul ini, anda akan dapat kenal pasti tahap kecekapan (competency) bisnes semasa anda : 4 tahap competency bisnes dari sudut bisnes, leadership & team.
Kenapa competency setiap team sangat penting dalam bantu bisnes anda grow dan sentiasa kekal mekar dalam industri?

Siapa SPEAKER Yang Akan Bantu anda dalam Founder Blueprint ini?

Sepasang suami isteri, berbeza kepakaran, saling melengkapi.

TUAN HISHAM WAHAB

Team Optimization Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDC) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasihat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL)

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Paper" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

PUAN SALWA AZLAN

Business Leadership Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDC) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau pernah berkhidmat sebagai "Head of Department" bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Presenter" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

Lepas anda join program FOUNDER BLUEPRINT ni, anda akan capai 5 impian ni:

Dapat buka banyak cawangan dan lebih hebat daripada Bisnes Owner lain

Staf semua jadi berdisiplin sebab takut dikenakan tindakan

Barulah anda boleh fikirkan strategi nak growkan bisnes sebab dah ada barisan leader yang bantu untuk fikirkan operasi syarikat

Dah tak penat nak run bisnes sebab dapat team yang boleh dipercayai dan dapat support bisnes anda

Dapat AUTOPILOTKAN bisnes dan anda ada banyak masa untuk diri sendiri dan keluarga

OUR SUCCESS STORY

Mari kita dengar kisah inspirasi dan kejayaan antara klien-klien besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam pengurusan team.

Play Video

INDUSTRI: PRODUK / hardware

“Bila dah ada BLUEPRINT, barulah tak pening kepala nak layan semua isu bisnes dari sekecil-kecil sampailah isu besar..”

Hampir setiap orang yang uruskan bisnes family mesti akan hadapi masalah yang sama. Lagi-lagi bisnes dah lama.

Macam tu juga dengan Tuan Husaini. Beliau dapat rasakan penangan bisnes ‘stuck’ tak berkembang. Lepas betulkan sistem dalam syarikat, bisnes beliau terus berkembang.

Tuan Husaini Hassan

CEO hassan hardware sdn bhd

Play Video

INDUSTRI: PRODUK / KEDAI GADJET

“Lepas dah ada BLUEPRINT, barulah syarikat boleh berkembang tambah cawangan..”

Bila buat bisnes ni, hampir semua Bisnes Owner pentingkan marketing. Macam tu juga dengan Tuan Faizal.

Tapi ramai yang tak tahu pengurusan staf pun menyumbang kepada perkembangan bisnes.

Lepas ada sistem kerja yang sistematik, beliau dah tahu cara macam mana nak uruskan staf bermula daripada masuk kerja sampailah nak kekalkan staf.

Tuan Ahmad Faizal

CEO Factory Mobile sdn bhd

Play Video

INDUSTRI: PRODUK / KEDAI CERMIN MATA

“Lepas dah ada halatuju dalam bisnes, lebih mudah nak AUTOPILOTKAN bisnes!”

Bisnes dah start tahun 2016, tapi masih stuck tak berkembang. Inilah yang dihadapi Puan Hawa.

Beliau tercari-cari sistem untuk uruskan staf yang dapat bantu growkan lagi bisnes dengan lebih cepat.

Sekarang, beliau lebih jelas dengan apa perancangan dan halatuju untuk bawa bisnes kearah yang lebih tinggi.

Puan Hawa Saadah

HS Optometrist Sdn Bhd

Play Video

INDUSTRI: RESTORAN

“Team terus dengar arahan lepas dah ada blueprint dalam bisnes..”

Selama ni ada isu communication dengan team. Sampaikan bila bagi arahan, team tak nak ikut.

Inilah antara isu Tuan Syed Aminuddin, Owner restoran Al Matha’am Syed Corner, iaitu Restoran Mamak.

Lepas join program PakarHR, team terus dengar arahan. Beliau rasa satu kepuasan bila join terus nampak hasilnya.

Tuan Syed Aminuddin

CEO Almathaam Syed

Play Video

INDUSTRI: PRODUK MAKANAN

“PakarHR buatkan bisnes kita lebih sistematik, lebih bersistem dan boleh accelerate bisnes!”

Bisnes dah 12 tahun, tapi semua buat sendiri. Jadi tak pernah tahu cara nak handle staf. Jadi bila syarikat berkembang, perlukan support daripada team. 

Inilah isu Puan Hely Zahran dari Bylicious Internatioal Sdn. Bhd., syarikat yang keluarkan biskut premium sedap seantero dunia. 

Lepas join program PakarHR, pengurusan syarikat lebih teratur, staf pun lebih happy dan leadership beliau sendiri pun dah makin baik.

Puan Helyzawati Zaharan

CEO Blicious International Sdn Bhd

Play Video

INDUSTRI: PENDIDIKAN

“Lepas dah ada BLUEPRINT, sistem kerja makin teratur, team pun makin jelas dengan flow kerja dan tak perlu turun padang sampai ke bahagian operasi.. ”

Awal-awal, communication antara branch semua out. Team pun masalah nak submit report kerja dekat siapa, takde flow kerja yang betul.

Inilah isu Puan Khairunnisa Helmi bila dah ada banyak branch. 

Lepas jumpa PakarHR, beliau terus dapat bina peta perjalanan bisnes sendiri dan buatkan team lebih jelas dengan flow proses kerja. 

Puan Khairunisa

As-Syakirin Learning Group

Play Video

INDUSTRI: PRODUK KEPOK KUBUR

“Lepas dah ada peta perjalanan bisnes, barulah team lebih yakin untuk bersama-sama growkan bisnes..”

Selama ni takda ilmu dalam nak uruskan staf. Nak urus gaji, EPF, SOCSO semua memang tak tahu. Sampaikan bisnes pun stuck tak ada arah tuju.

Ini antara isu Puan Haslinda, Owner kepada Arbhi Enterprise, iaitu bisnes buat kepuk kubur dan batu nisan.

Lepas join program PakarHR, terus terbuka mata beliau berkenaan kepentingan HR dalam nak growkan bisnes.

Puan Haslinda Razak

Arbhi Enterprise

Dan ramai lagi yang kami dah bantu daripada pelbagai latar belakang bisnes yang berbeza. Antaranya pendidik, trainer, penjual telekung, penjual barangan gadget, penjual barangan elektronik, penjual pakaian dan sebagainya. Semuanya disebabkan adanya FOUNDER yang hebat.

Mereka dah berjaya kami bantu uruskan peta perjalanan bisnes sehingga dapat growkan lagi bisnes lebih jauh, anda bila lagi?

Masih sanggupkah anda hadapi semua ni..

   Sales dah capai berjuta-juta, tapi masih sesak dengan masalah staf? Sampai bila anda nak hadap isu staf yang asyik berulang ni? Staf datang lambat, terus potong gaji, staf buat hal terus terminate. Last-last anda yang terpaksa tanggung saman beribu-ribu.

   Sampai bila kita nak buat bisnes ni asal buat je? Buat apa-apa pun main langgar dinding je. Last-last kena ulang balik buat benda sama je. Tak ada pelan perancangan, tak ada strategi yang betul untuk kembangkan bisnes.

  Buat bisnes ni asyik fikirkan sales dan marketing je, sampai pengurusan team semua berterabur. Bila sales drop je, terus pergi kelas marketing berkali-kali, tapi bila balik program, tak tahu apa perancangan nak kena buat, dari mana nak start, last-last stuck juga.

Tepuk dada, tanya diri sendiri. Adakah anda betul-betul serius nak keluarkan bisnes anda daripada perangkap ‘stuck’ yang dah bertahun-tahun terkubur, yang tak ada perancangan, tak ada hala tuju untuk 3 tahun, 5 tahun, 10 tahun akan datang? 

Anda masih berdegil dan ego lagi tak nak upgrade ilmu untuk buat perubahan pada bisnes anda?

JANGAN DAFTAR! 

Tapi..

Untuk FOUNDER yang bersungguh-sungguh dan komited untuk kami bantu, andalah HERO! Kami sentiasa ada untuk bantu anda buat peta dan perjalanan bisnes anda daripada pengalaman kami sendiri membantu lebih 10,000 usahawan. 

6 BONUS ISTIMEWA KHAS UNTUK PESERTA VVIP

BONUS #1: EBOOK 7 KESILAPAN BISNES OWNER DALAM MENGURUSKAN TEAM

Dalam Ebook ini, kami akan kongsikan 7 kesilapan yang ramai Bisnes Owner terlepas pandang yang menyebabkan team yang masuk semuanya tak berkualiti dan seterusnya memberi kesan kepada sales syarikat.

Jika anda tak sedar 7 kesilapan ini, bisnes anda berisiko masuk dalam perangkap stuck pada satu tempoh yang lama.

BONUS #2: EBOOK PERFORMANCE TEAM A+ BERNILAI RM197

Dalam Ebook ini, anda akan dibongkarkan dengan satu strategi rahsia macam mana nak tingkatkan prestasi staf dan kekalkan momentum supaya mudah nak capai target

BONUS #3: WORKBOOK FB BERNILAI RM297

Dalam Workbook ini, anda berpeluang untuk mencatat segala nota dan buat aktiviti bersama-sama di dalam kelas. Terdapat beberapa formula penting yang anda boleh catat sepanjang kelas berlangsung. Barulah anda dapat kekal produktif dan fokus apa yang disampaikan.

BONUS #4: 7 VIDEO URUS TEAM BERNILAI RM 397

Beruntung siapa yang grab pakej VIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

BONUS #5: RAKAMAN PENUH PROGRAM BERNILAI RM997

Beruntung siapa yang grab pakej VVIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VVIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

Semua bonus diatas akan diberikan kepada semua yang mendaftar ke FOUNDER BLUEPRINT!

MONEY BACK GUARANTEE

Jika anda sudah hadiri ke program ini, dapat belajari & terus lakukan tindakan dari ilmu yang kami kongsikan tetapi tidak ada perubahan yang memberansangkan dalam tempoh 30 hari, kami akan memulangkan semula wang anda. 

Syaratnya anda hanya beri kami melihat semula apa tindakan yang telah anda lakukan selepas sahaja tamat program ini

BAGAIMANA SESI SEMINAR ONLINE INI BERLANGSUNG?

Program ini diadakan secara ‘On Air’ melalui platform Zoom Meeting. Link akan diberikan sebelum program bermula. Peserta akan melalui sesi yang melibatkan komunikasi secara dua hala antara speaker dan peserta.

Banyak program secara online yang kami dah buat sejak bermula PKP 1.0. Alhamdulillah kami terima feedback yang sangat baik dari peserta serata Malaysia. Peserta akan lalui sesi program yang sama seperti sesi offline in shaa Allah.

Peserta juga akan diminta untuk ‘ON’ video sepanjang sesi berlangsung untuk engagement yang lebih baik. (jika ada masalah video, maklumkan pada team)

KLIEN EKSKLUSIF YANG MEMPERCAYAI PAKARHR

LEBIH 25000++ OWNER BISNES/FOUNDER TELAH HADIR KE PROGRAM KAMI SEJAK 2017

PROMO SUPER EARLY BIRD DIBUKA SEKARANG

Inilah masanya untuk anda Growkan bisnes anda dalam

Program FOUNDER BLUEPRINT!

Dapatkan seat anda SEKARANG!

Grab tiket anda harini!

FOUNDER BLUEPRINT

21 Ogos 2022 | Ahad

  9.00 pagi – 4.00 petang

  Aplikasi ZOOM 

Perlukan bantuan?
Hubungi Team Kami

Cik Nisha
Manager of Customer Care

07-255 0222