fbpx

Terbongkar!
Anda Bisnes Owner/Master Stokis?
Nak capai sale berganda waktu krisis dengan tingkatkan skill pengurusan ejen/team supaya lebih perform dan dapat create lebih ramai leader? Semuanya terjawab dengan Strategi Rahsia PakarHR !

TAWARAN KE SEMINAR EPIC WINNING TEAM TINGGAL

Hari
Jam
Minit
Saat

“Bagaimana Memimpin & Mengurus Team Anda Untuk Menang Besar Ketika Pandemik”

MAKLUMAT PENTING EPIC WINNING TEAM

2 Ogos 2021 (Isnin)

Aplikasi Zoom

9.30 pagi- 4.30 petang

Adakah anda mempunyai masalah untuk dapatkan WINNING TEAM seperti berikut:

Anda Bisnes Owner/ Founder, tapi semua kerja kena buat sendiri?

Ada ramai team/ ejen, tapi tak tahu cara nak create lebih ramai leader?

Ada ramai team/ ejen, tapi tak perform, sale pun sendu?

Team/ ejen susah nak capai target sale?

Leader jadi virus dalam syarikat?

Team/ ejen tak dengar arahan sampai target pun tak jelas?

JIKA YA ANDA ALAMI SEMUA INI, TAKKAN NAK BIARKAN JE TANPA SOLUSI? ANDA BERISIKO UNTUK HADAPI SEBARANG KEMUNGKINAN SEPERTI:

Jualan jatuh merudum waktu Pandemik

Makin struggle urus team/ ejen tanpa ada leader

Bisnes makin lama makin rugi besar. Bisnes boleh lingkup

Prestasi team/ ejen makin lama makin sendu

Customer lari kepada pesaing dan dah hilang kepercayaan

Team tak capai target jualan dan tak ada untung.

Dan banyak lagi masalah yang halang anda untuk MENANG besar, lagi-lagi waktu Pandemik ini. Tak kiralah anda Bos ke, leader ke, semuanya mainkan peranan. Ini bukan soal siapa, tapi ini soal skill macam mana nak bawa team bersama-sama ke arah mencapai GOAL yang sama!

Betul ke LEADER ini penting dalam sesebuah team? Teruskan bacaan anda..

Ini lima (5) WINNING TEAM yang berjaya bersama LEADER yang cemerlang. Anda kenal?

Apakah persamaan mereka? Persamaan mereka ialah adanya LEADER A+. Leader A+ yang ada strategi yang hebat untuk pergi jauh ke depan, ada GOAL yang nak dicapai, tahu rule of the game dan ada COACH yang hebat !
Kami perkenalkan EPIC WINNING TEAM dengan RAHSIA ‘5 MODUL UTAMA’ yang Proven, Praktikal dan terbukti berjaya meningkatkan skill pengurusan team!

3 MODUL YANG BAKAL ANDA BELAJAR DAN KUASAI

MODUL 1

9 Kesilapan Bisnes Owner dan Founder dalam Bina Team

Banyak isu yang kami discover sepanjang coaching bersama klien. 

Apa isu-isu yang selalu berlaku kepada Founder/ Owner dalam membina team ni sebenarnya?

Dalam modul ini, kami akan kongsikan satu formula yang buatkan anda mudah nak hire team yang boleh datangkan keuntungan kepada syarikat.

MODUL 2

Rahsia nak Bina Winning Team

Team/ Ejen tak perform? Sale sendu?

Team/ Ejen ramai, tapi yang aktif hanya 10% sahaja. Di mana silapnya?

Dalam modul ini, kami akan kupaskan rahsia macam mana nak dapatkan WINNING TEAM berdasarkan 3 pihak utama, iaitu anda sendiri sebagai leader, syarikat dan juga team/ ejen. Bila anda dah jelas dengan peranan sebagai leader, bina budaya syarikat yang positif dan sentiasa ada training untuk team/ ejen, barulah team/ ejen mudah nak capai target.

MODUL 3

Strategi Nak Bina Barisan Leader

Anda Owner/ Founder? Dah bertahun buat bisnes, tapi seorang leader pun masih takda?

Team/ Ejen pun makin tak terurus?

Tak tahu siapa yang layak dipilih jadi leader? 

Dalam modul ini, kami akan kongsikan strategi rahsia macam mana nak duplicate leader supaya lebih mudah nak urus team/ ejen dan macam mana nak kenal potensi setiap team/ ejen.

Dan banyak lagi tips dan strategi yang bakal anda belajar dan kuasai dalam seminar selama sehari ini. Seminar ini sangat menekankan kepada Komitmen dan Action Plan kerana ilmu pengurusan team adalah ilmu yang perlu dipraktikkan supaya kesannya lebih efektif dan akan membantu pemahaman anda terhadap sesuatu modul. Jadi, banyak starategi rahsia yang akan dibongkarkan dalam program sehari ini. Adakah diri anda sendiri bersedia untuk DIUBAH?

6 BONUS ISTIMEWA KHAS UNTUK PESERTA VIP

#BONUS 1: EBOOK WORK FROM HOME BERNILAI RM300

Dalam Ebook ini, kami akan kongsikan rahsia bagaimana nak monitor staf WFH, lagi-lagi waktu PKP dengan 6 strategi ini yang tak ramai yang tahu:
✅ Tips Untuk Work From Home
✅ Tools Urus Team Work From Home
✅ Guidelines Untuk Staf Work From Home
✅ Strategi Monitor Kerja Staf Work From Home
✅ 6 Cara Kekalkan Produktiviti Staf Work From Home

#BONUS 2: EBOOK PERFORMANCE TEAM A+ BERNILAI RM300

Dalam Ebook ini, anda akan dibongkarkan dengan satu strategi rahsia macam mana nak tingkatkan prestasi staf dan kekalkan momentum supaya mudah nak capai target

#BONUS 3: ANALISIS WINNING TEAM BERNILAI RM397

Analisis ini akan membantu anda untuk check semula tahap pengurusan anda sebagai leader dalam syarikat dalam menguruskan team di bawah anda. Adakah anda pada fasa selamat ataupun fasa bahaya.

#BONUS 4: WORKBOOK EWiT BERNILAI RM197

Dalam Workbook ini, anda berpeluang untuk mencatat segala nota dan buat aktiviti bersama-sama di dalam kelas. Terdapat beberapa formula penting yang anda boleh catit sepanjang kelas berlangsung. Barulah anda dapat kekal produktif dan fokus apa yang disampaikan.

#BONUS 5: RAKAMAN PENUH PROGRAM BERNILAI RM497

Beruntung siapa yang grab pakej VIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

#BONUS 6: 7 VIDEO URUS TEAM

Beruntung siapa yang grab pakej VIP, sebab rakaman penuh program kami sangat bernilai dari segi persembahan konten dan pelbagai formula yang dikongsikan. Kami decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta VIP sahaja, yang sangat komited nak UPGRADE ILMU dan rasa tak cukup. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula dengan rakaman ni.

Semua bonus diatas akan diberikan kepada semua yang mendaftar ke EWiT!

BAGAIMANA SESI SEMINAR ONLINE INI BERLANGSUNG?

Program ini diadakan secara ‘On Air’ melalui platform Zoom Meeting. Link akan diberikan sebelum program bermula. Peserta akan melalui sesi yang melibatkan komunikasi secara dua hala antara speaker dan peserta.

Banyak program secara online yang kami dah buat sejak bermula PKP 1.0. Alhamdulillah kami terima feedback yang sangat baik dari peserta serata Malaysia. Peserta akan lalui sesi program yang sama seperti sesi offline in shaa Allah.

Peserta juga akan diminta untuk ‘ON’ video sepanjang sesi berlangsung untuk engagement yang lebih baik. (jika ada masalah video, maklumkan pada team)

SIAPA SPEAKER YANG AKAN BANTU ANDA DALAM PROGRAM EPIC WINNING TEAM INI NANTI?

TUAN HISHAM WAHAB

Team Optimization Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasihat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL)

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Paper" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih kurang 20 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

PUAN SALWA AZLAN

Business Leadership Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau pernah berkhidmat sebagai "Head of Department" bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Presenter" di KIHREMIC International Conference Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih kurang 20 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

INI ANTARA WINNING TEAM YANG KAMI TELAH BANTU DAN UPGRADE!

INDUSTRI: Servis/marketing

“Hantar 2 core leader belajar dengan PakarHR, beban kerja seorang terus hilang!”

Kebanyakan Owner boleh je buat sales berjuta, tapi ceritanya adakah nak merana sendiri tanggung buat semua kerja. 

Inilah antara isu yang jadi beban kepada Tuan Najib pada masa dulu.  Daripada ada 25 team dulu, sekarang dah ada 88 orang team.

Apa benda betul Tuan Najib dah buat untuk dapatkan WINNING TEAM ni?

Beliau berjaya hantar 25 orang team pergi training dan dapat create 2 core leaders. Beliau kenal pasti setiap potensi team. Sebab itu, team beliau mudah nak pecahkan target sale!

Tuan Najib Asaddok

CEO momentum internet sdn bhd

INDUSTRI: PRODUK

“Dulu RM200K pun struggle, sekarang mudah je nak capai RM1JUTA sebulan dengan adanya team A+!”

PKP bukan halangan untuk growkan bisnes!
Tuan Nizam & Puan Siti bermula dengan bisnes kecil je, jual satu produk. Tapi, susah sangat nak break sale RM200K. Waktu PKP 1.0, mereka pun pernah hadapi waktu sulit, di mana mereka pernah ditinggalkan 12 orang staf.

Apa yang mereka buat adalah betulkan semula sistem dalaman syarikat. Sekarang, mereka ada team yang support, yang sanggup susah senang bersama. Mereka mampu untuk survive semula dan keluar dari perangkap bisnes lingkup dengan bina TEAM A+ !

Tuan Nizam & Puan Siti

Jamumall sdn bhd

INDUSTRI: PRODUK / hardware

“Selama ni rasa team yang bermasalah. Tapi sekarang, baru tahu diri sendiri yang bermasalah tak tahu nak urus team!”

Dalam tempoh 35 tahun usia bisnes, beliau dapat rasakan penangan bisnes ‘stuck’ tak berkembang. Team pun susah nak capai target. Rupa-rupanya, beliau sedar yang selama ni bukanlah masalah team, tapi masalah beliau sendiri sebagai Bisnes Owner. 

Lepas dapat guide PakarHR, beliau terus upgrade diri mainkan peranan sebagai seorang leader yang boleh bawa team capai target bersama-sama.

Dulu, beliau tak yakin dengan team, yang menyebabkan beliau sendiri yang penat nak run bisnes. Tapi, bila dah mula trust kepada team, prestasi team terus meningkat. Beliau pun dah boleh fokus kepada perancangan strategik untuk bisnes.

Tuan Husaini Hassan

CEO hassan hardware sdn bhd

INDUSTRI: produk/Makanan

Dalam financial crisis tapi masih nak invest dengan PakarHR! Apa bestnya PakarHR ni? “Dulu staf selalu buli Bos! Lepas upgrade ilmu skill dengan PakarHR, terus confident nak berdepan dengan staf!”

Bila dah mula grow, team makin bertambah, masalah pun mula datang satu per satu. Staf buli Bos, demand gaji dan macam -macam lagi. Masalah ni datang bila mereka tak tahu macam mana nak urus manusia dalam syarikat. 

Ini antara isu yang dihadapi Tuan Syazwan dan Puan Afifah. Lepas upgrade ilmu dengan PakarHR, mereka terus confident nak berdepan dengan team, terutamanya team yang bawa virus negatif ke dalam syarikat. 

Sebab itu, pentingnya untuk seorang Owner atau Founder upgrade skill leadership dalam diri supaya tak mudah kena pijak dengan staf sendiri.

Tuan Syazwan Mustaffa & Puan Afifah

Gigit rangup cookies sdn bhd

INDUSTRI: Service

“Lepas join satu kelas PakarHR je, terus dapat jawapan macam mana nak develop team dengan teknik yang betul!”

Inilah antara isu Dr. Siti Maria, Owner kepada Anggun Aesthetic Sdn Bhd., iaitu bisnes perkhidmatan klinik yang lebih kepada kecantikan. Sekarang dah ada 3 branch klinik dan 20 orang staf. 

Bila tak ada ilmu HR, memang struggle nak urus team, lagi-lagi waktu Pandemik ni. Dengan isu tak tahu monitor lah, tak tahu buat offer letter lah dan macam-macam lagi.

Lepas join satu kelas PakarHR, terus beliau dapat solusi kepada semua masalah berkenaan nak uruskan team.

Dr. Siti Maria

Anggun Aesthetic Sdn Bhd

Dan ramai lagi yang kami dah bantu daripada pelbagai latar belakang. Antaranya pendidik, trainer, penjual telekung, penjual barangan gadget, penjual barangan elektronik, penjual pakaian dan sebagainya.

Waktu COVID mengganas selama setahun lebih ini, team JamuMall dan team Momentum Internet buktikan mereka boleh menang besar. Dan semuanya disebabkan TEAM dan journey nak dapatkan WINNING TEAM.

BERAPA NILAI YURAN UNTUK SERTAI PROGRAM INI?

Dengan pengalaman, kemahiran serta hasil impak dari student-student yang pernah hadir dan belajar, memang nilai yang patut ditawarkan tinggi. Kami buktikan adanya team yang menang besar walaupun waktu pandemik. Dari hanya berapa orang team yang tak berkualiti, dah grow jadi satu team yang kuat. Dari staf keluar masuk, terus dapat team yang setia. Dari buat kerja semua sendiri, terus dapat leader A+. Alhamdulillah walaupun journey membina team tu panjang, tapi hasilnya menjangkau expectation. Maka, nilai dan impak seminar ini sangat tinggi.

Tapi, nilai bukan segalanya. Yang penting, anda yang hadir dapat UPGRADE ILMU, experience dan terus bertindak dari ilmu yang teori dan juga praktikal yang bakal anda belajar sepanjang seminar berlangsung.

Kami tawarkan harga istimewa tak masuk akal serendah RM17 sahaja untuk seorang. Promosi ini kami tawarkan untuk 100 orang yang terawal sahaja. PERHATIAN! Harga akan naik selepas 100 pax ini habis terjual. Jadi, tunggu apa lagi ?

Cuba anda buat perbandingan sendiri, sebenarnya PAKEJ VIP sangat-sangat berbaloi untuk anda

Jadi, Anda Nak Daftar GENERAL Atau VIP?

(Psst... Saya cadangkan Pakej VIP terus sebab semua item dapat)

PAKEJ VIP

RM97 100 Orang Yang Terawal
  • Akses Program 1 Hari
  • Akses Rakaman Video Kelas
  • Workbook Epic Winning Team
  • Ebook Work From Home
  • Ebook Performance Team A+
  • 7 Video Tips Urus Team
Popular

PAKEJ GENERAL

RM17 100 Orang Yang Terawal
  • Akses Program 1 Hari
  • Workbook Epic Winning Team
  • Akses Rakaman Video Kelas
  • Ebook Work From Home
  • Ebook Performance Team A+
  • 7 Video Tips Urus Team
HOT

Perlukan bantuan?
Whatsapp Kami Sekarang :

Hotline Customer Service :

07-255 0222