fbpx

5 KUNCI UTAMA NAK BUAT TEAM DENGAR ARAHAN

“Dah ada ramai team, tapi susah nak dengar arahan? Ini 5 kunci nak pukau team..”🔥

Anda sebagai Founder/Leader mesti stress kan dapat team yang susah dengar arahan ni, lagi-lagi yang lebih berumur.

Bila tak dengar arahan, mulalah ada salah faham dengan team, team tak kekal setia dan macam-macam lagi.

Apply 5 tips ini untuk buatkan team mudah dengar arahan anda. 😉

  1. Memperbaiki skill komunikasi.
  2. Target jelas, spesifik & tegas.
  3. Percaya kemampuan team.
  4. Jadi pendengar yang baik kepada team.
  5. Buat timeline tugasan.

Leaders, selalu hadap isu ni? cer share…

RELATED POST