fbpx

MKJ2020: PakarHR raih Anugerah Keusahawanan Johor 2020

Alhamdulillah selesai sudah Majlis Anugerah Keusahawanan Johor untuk tahun 2020 🌸

PakarHR telah terpilih untuk memenangi Anugerah Keusahawanan Negeri Johor 2020 yang disampaikan oleh YAB Datuk Haji Hasni Bin Mohammad, Menteri Besar Johor.
.
Mendapat pengiktirafan di kalangan nama-nama besar yang lain merupakan sebuah kehormatan buat kami.
.
Tahun 2017, PakarHR ditubuhkan dengan tiada apa-apa, yang ada hanyalah impian dan visi intuk membantu usahawan di Malaysia, khususnya di Johor. Ini supaya mereka mempunyai kesedaran betapa pentingnya mengurus manusia/staf/team untuk kembangkan lagi bisnes mereka.
.
Pada awalnya, kami berhadapan dengan pelbagai ujian dan cabaran yang sememangnya tidak mampu kami ungkapkan dengan kata-kata.
.
Alhamdulillah berkat doa daripada kedua ibu bapa dan semua yang mempercayai misi dan visi kami, satu persatu kejayaan kami capai 💪🏻
.
Terima kasih juga kepada kerajaan negeri Johor, melalui agensi Perbadanan Usahawan Negeri Johor (PUJB) yang menghargai dan mengiktiraf segala usaha kami melalui anugerah ini.
.
Ia mungkin kecil pada orang lain, tapi cukup bermakna buat sebuah syarikat kecil seperti kami. Syukur alhamdulillah.
.
Kami dedikasikan anugerah dan pengiktirafan ini kepada semua student-student kami yang pernah mendapatkan sentuhan daripada PakarHR.
.
Tak lupa juga buat pasangan kami, ibu bapa, anak-anak, seluruh ahli keluarga, dan paling utama buat Team PakarHR yang sentiasa komited membantu usahawan tanpa kenal erti penat dan jemu.
.
Terima kasih kepada semua yang menyokong perjalanan PakarHR bermula daripada 22 Mei 2017 sehingga kini, dan seterusnya 😊
.
Semoga Allah menilai semua usaha kita sebagai satu amal ibadah yang akan diberikan ganjaran bukan hanya di dunia, tapi juga di akhirat. In Shaa Allah.
.
Sekali lagi, terima kasih semua 🤲🏻☺️

RELATED POST